Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood'tan Yeni Fragman Paylaşıldı

 
Yayıncılığını Bigben Interactive'in yaptığı, geliştiriciliini Cyanide'nin yaptığı aksiyon RPG oyunu Werewolf: The Apocalypse – Earthblood'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Oyunun 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bahsi geçen fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Paradox Interactive'in World of Darkness evrenini temel alan Werewolf: The Apocalypse – Earthblood klasik bir rol yapma oyununun aksiyon RPG uyarlaması. Oyunda oyuncular, Cahal karakterinin rolünü üstlenecekler. Cahal, nesli tehlikede olan klanının yardımına koşmak zorunda kalan sürgüne gönderilmiş bir kurt adam. Kurtuluşu arayışında Cahal, Garou'nun Pentex'e (faaliyetleri doğanın dengesini bozan güçlü bir şirket) olan savaşında "önemli bir rol" oynayacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Werewolf: The Apocalypse – Earthblood Bigben Interactive Cyanide aksiyon RPG
Crusader Kings III Duyuruldu Vampire: The Masquerade – Coteries of New York 4 Aralık'ta PC, 2020 İlk Çeyrekte Switch için Çıkacak

Guest-C4151550C

19.10.2019 17:12:57

0
Yıllarca WoD evreninden oyunlar gelse ne güzel olur diye hayal kurduk, dua ettik. Who's laughing now?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız