Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'un Yeni Videosu Çok Yakında Görünüyor


    Aslında geçtiğimiz senenin son dönemine çıkması beklenirken ertelenen Watch Dogs, uzun süreli bir ertelenme yaşıyor. Daha geniş içeriklerle oyuncu karşısına çıkmaya hazırlanan yapım için hâla resmi bir tarih verilmiş değil. Fakat gelen yeni haberlere göre beklenen haber epey yakında. 
 
    Gün içerisinde PlayStation'un resmi sitesi http://uk.playstation.com'da ilgi çekici bir tanıtım yer aldı. Gelen haberlere göre Sony'nin sitesinde mini bir Watch Dogs tanıtımı göründü. Bu reklamda "Watch Dogs yolda. Gelecek yeni videoyla birlikte çıkış tarihini görün." cümleleri yer alıyor.
 
    Her ne kadar bahsi geçen tanıtım resmi siteden kaldırılmış olsa da Google'ın Cache sisteminde sitenin eski halinden ilgili tanıtımı görebiliyoruz. İlgili arşiv sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Merakla bekliyoruz...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360
DirectX ve OpenGL Erişimi Arttırılıyor Tropico 5'in Beta Kayıtları Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.2.2014 21:19:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Şu oyunu heyecanla bekleyen kaç kişi var merak ediyorum, e3 2012'de yayınlandığı zaman dibimiz düştü fakat nolduysa eski heyecanı kalmadı bende, the division duyurulduğu içindir belki de...
Ben de ilgimi kaybettim maalesef. Böyle bir oyun mu vardı? :D

Babblebabble

26.2.2014 20:29:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Şu oyunu heyecanla bekleyen kaç kişi var merak ediyorum, e3 2012'de yayınlandığı zaman dibimiz düştü fakat nolduysa eski heyecanı kalmadı bende, the division duyurulduğu içindir belki de...
Ben halâ heyecanla bekliyorum ama GTA V'in PC versiyonu kadar değil tabii

KAKÁ

26.2.2014 19:07:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Eğer yılın oyunu olmazsa hiçbirşey bilmiyorum. Ben hissederim böyle şeyleri ubisoft bu oyunu boşuna ertelemedi doldurdu içini muhtemelen far cry 3 te olduğu gibi yığınla yapılacak şey vardır eminim.
Hiçbirşey bilmiyorsun dostum, yılın oyunu falan olamaz, olursa hatırlat bu konudan :D

BSC Misafiri

26.2.2014 18:16:01

+1
Eğer yılın oyunu olmazsa hiçbirşey bilmiyorum. Ben hissederim böyle şeyleri ubisoft bu oyunu boşuna ertelemedi doldurdu içini muhtemelen far cry 3 te olduğu gibi yığınla yapılacak şey vardır eminim.

BSC Misafiri

26.2.2014 16:42:09

0
Video da umarım çıkış tarihi açıklanırda kurtuluruz . Nisan olsun diye bekliyorum umarım Mayıs da da hiç zamanim olmaya bilir collector tam sürüm istiyorum .

Frobe

26.2.2014 15:38:20

0
Açıklansın bir an önce. Lanet Rockstar bu oyunu bekliyor GTA V PC versionunu çıkarmak için.

KAKÁ

26.2.2014 14:51:09

+1
Şu oyunu heyecanla bekleyen kaç kişi var merak ediyorum, e3 2012'de yayınlandığı zaman dibimiz düştü fakat nolduysa eski heyecanı kalmadı bende, the division duyurulduğu içindir belki de...

wanteddeco

26.2.2014 14:44:17

0
beklemedeyiz,oyun ertelenerek beklentileri arttırdı bu beklentilere cevap verebilcekmi bakalım,oyunun aslında elinde çok büyük bir fırsat var hala gta 5 in yeni nesil sürümümleri duyurulmadı bu oyun yeni nesilde türünün tek örneği olarak rekorlar kırma şansına sayip pasta büyük dilimi değil hepsini alcak kadar potansiyale sahip.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız