Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs Legion'da Birden Fazla Ajan Yaşlı Teyze Bulma İhtimali Milyarda Bir

 
Watch Dogs Legion'da müzisyenlerden ünlülere, inşaat işçilerinden polislere kadar Londra sokaklarında gördüğünüz her bir NPC'yi ekibinize katabileceksiniz ve bunların arasında yaşlı teyze da var.
 
Watch Dogs Legion kreatif direktörü Clint Hocking, reddit üzerinde soru cevap etkinliği düzenledi ve oyun hakkında birkaç soruyu yanıtladı.
 
Gunkata takedown yeteneğine sahip bir yaşlı teyze bulmak mümkün mü sorusu soruldu. Clint Hocking tarafından belirtilene göre yaşlı bir teyzenin oyunun dünyasında bu yetenekle spawn olması mümkün fakat son derece uzak bir ihtimal. Oyunda yaşlı karakterler düşük hareketliliğe sahip yani siper alamıyorlar, koşamıyorlar ve silah ve yakın dövüş yetenekleri çok gelişmiş değil.
 
Başka bir soruda yaşlı teyzelerden oluşan MI6 ajan kadrosu kurmak mümkün mü sorusuna ise şu şekilde yanıt verildi. "Ajan yaşlı teyzenin spawn olması inanılmaz derecede nadir. Ben hiç görmedim ve tek oynayışta birden fazla görme ihtimali milyarda birdi. Eğer yaşlı teyzelerden oluşan bir ekip kurmayı başarırsan bunu bizimle paylaşmayı unutma." 
 
Watch Dogs: Legion 29 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ve Xbox Series X versiyonları da yolda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Watch Dogs: Legion Ubisoft 6 Mart 2020 PlayStation 4 Xbox One PC Stadia
Fall Guys'ın İkinci Sezonu Gamescom 2020 Açılış Gecesi Canlı Yayınında Gösterilecek Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes'dan Kısa Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.8.2020 17:17:08

0
Anlaşıldı demek buglar ile GTA 4'teki taksi bug'ı gibi her yer ajan yaşlı teyze olacak. Ubi demek, kalitesizlik demek :) Beklerim :D

Anvil_4

22.8.2020 14:01:51

+2
Keske oyunu acip baksaydin biraz.Ama misafir hesaptan boyle birseyi istemek Yuruyen ucak la ayni sey

34Tarik

22.8.2020 11:05:36

0
Demek ki kurulabilecek

BSC Misafiri

22.8.2020 10:51:40

+1
Yav he he. Böyle diyenleri çok gördük. No man's sky sadece bir örneği.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız