Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warren Spector Yeni Wolfenstein Oyununa Tepkili

Dev Nazi Robotlar fikri Warren Spector'un pek hoşuna gitmemiş

     Yeni Wolfenstein oyununun duyurulması çok sayıda insanı memnun etti, ama Warren Spector gibi bazı kişiler de bu duyuru nedeniyle pek memnun değiller. System Shock ve Thief gibi oyunların ünlü tasarımcısı Warren Spector yeni Wolfenstein'a şu sözlerle tepki gösterdi:
 
     "Dünyanın yeni bir Wolfenstein oyununa ihtiyacı gerçekten de var mıydı? Gerçekten de tek renkli, karanlık, FPS olan, dev Nazi robotları öldürdüğümüz bir oyuna ihtiyacımız var mıydı? Hayır yoktu. Bu tür şeylerden bıktım artık. Fikirlerimin üstünü çizme özgürlüğünüz var, ama benim de en az benim kadar yaşlı tasarımları kullanan insanlara karşı tepki göstermeye hakkım var. "
 
     Warren Spector yeni şeyler yapmanın ne kadar zor olduğunu kabulleniyor, ama karşı olduğu şeyin "hadi shooter oyunu yapalım" mantığı olduğunu belirtiyor. Bu konuda da haksız sayılmaz sanırım. Buna karşın yeni Wolfenstein oyununun adını duymak heyecan yaratmıyor da değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein: The New Order PS3 Playstation 4 Xbox 360 Nazi FPS Xbox 720 yeni nesil bethesda machine games
Yeni Xbox Gamescom'da da Görücüye Çıkacak GTA V Haritası Gerçek Hayattakine Çok Benziyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FantasyFiRe

9.5.2013 21:17:05

0
neyin kafasını yaşıyo bu adam ya 7 senedir modern savaşları konu alan gelecek savaşlarını konu alan oyunlar çıkıyor da bu adamın yeni mi aklına gelmiş bu tarz oyunlara sallamak. Kaldı ki wolfensstein sıradan bir modern savaş veya yakın gelecek temalı bir oyun değil. İşsiz kalmış heralde ki saracak yer arıyor. Senaryo çok iyi bence filmlerde bile bu tarz senaryoları çok nadir görüyoruz. İkinci dünya savaşı ile ilgili kalsik senaryo müttefikler canla başla savaşarız nazileri bozguna uğratırlar. Bunları ısıtıp ısıtıp zamnında çok fazla yedirdiler şimdide bethesda alternatif bir dünya sunuyor oyuncuya bence gayet yaratıcı. tüm bunların üzerine oyundaki nazi karaekterlerini de çeşitlilik yönünden süslerlerse oyun tam film tadında olur

alito

8.5.2013 13:49:29

0
Umarım şu nazi robot teması oyuna makul şekilde yedirilmiştir. Zırt pırt oradan buradan metal yığını çıkacaksa tutmaz bu oyun. Wolfenstein adına yakışır bir kurguda ilerlemeli.

BSC Misafiri

8.5.2013 13:47:00

0
Warren Spector o zaman oyuna sahip ciksaydin da yapsaydin bos bos söylenecegine.

stun

8.5.2013 12:32:17

0
hiçbir oyuna hiçbir oyun türüne karşı değilim ama yaz sezonu oyun çıkarsınlar , oyunsuzluktan geberiyoruz yazın :D olmuyor :D

BSC Misafiri

8.5.2013 10:50:30

0
dünyanın yeni bir wolfenstein oyununa ihtiyacı var ! bu konuda kendisine katılmıyorum. kesinlikle var. ama eğer kendisinin dediği gibi bu yeni wolf oyunu hadi shooter yapalım mantığıyla hazırlanmış robot patlatma oyunu olacaksa orada dur. Wolfenstein RTCW de robot patlatıyorduk tamam ama asla böyle terminatör den araklama bir oyun olmadı. Umarım bu oyunda RTCW tadını verir. Vermezse artık RTCW nin remakeini yapın bari hiçbir oyun o oyunun tadını veremiyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein: The New Order ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
37 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız