Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros. Interactive Entertainment Canlı Servis Odaklı Oyunlar Planlıyor

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment'ın gelecekteki bazı oyunları canlı servis odaklı olacak.
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın resmi web sitesindeki kariyer sayfasında, şirketin iyi bilinen serilerini içerecek casual oyunlardan ana oyunlara kadar çeşitli projeler üzerinde çalıştıkları ve bu projelerin canlı servise fazlasıyla odaklanacağı belirtilmiş.
 
"WBIE is currently involved in a variety of new projects, ranging from casual games to core games featuring our well-known franchises on all platforms (console, digital, mobile) with a heavy focus on live service."
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın duyurulmuş oyunları LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Back 4 Blood, Gotham Kinghts, Hogwarts Legacy ve Suicide Squad: Kill The Justice League.

Bu oyunlardan zombi temalı co-op FPS oyunu Back 4 Blood canlı servis unsurları içerecek. Daha şimdiden yeni hikaye, oynanabilir karakterler, üç yeni indirilebilir içerik ve daha fazlasının bulunacağı Season Pass duyuruldu. Warner Bros. Games Montreal, Gotham Kinghts'ın canlı servis oyunu olmadığını açıklamıştı.
 
Warner Bros. Interactive Entertainment'ın diğer stüdyoları NetherRealm (Mortal Kombat), Monolith Productions (Shadow of War) ve WB Games Boston ile SF (mobil) ve Playdemic (LEGO Mobile) tarafından henüz resmi bir oyun duyurusu yok. TT Games'in Unreal Engine kullanarak büyük bir IP'yi baz alan LEGO oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US
Resident Evil Village Tam Set Koleksiyoncu Sürümü 1800 Dolar Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Başladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2021 20:02:29

0
Servis oyunu olacağına göre hepsi online olacak

BSC Misafiri

26.1.2021 18:21:01

0
Sakın usta sakın

deadlight54

26.1.2021 12:37:04

0
Kendilerine şimdiden geçmiş olsun diyorum. Square Enix bile Avengers ile dibi gördü, bunlar hala canlı servis oyunu yapacakmış. Yapın yapın iyice dibi görün de aklınız başınıza gelsin.

Return to Monke

26.1.2021 09:42:58

0
Şimdiden söyleyelim,ellerinde patlayacak...

Antikaruh

26.1.2021 09:33:39

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Weautx Nedir bu vasat iş yapma sevdası anlamiyorum.
Kolay ... Sinematik bir oyun yapmak, yani bir nevi sanat yapmak, ama bunu bir yandan oynanabilir, eğlenilebilir ve kalitesi ile satın aldırabilir statüsünde yapmak kolay iş değil. Cory Barlog'un röportajlarından hatırlarım, adam oyuna bir kaplumbağa ev eklemek için 3 defa toplantı düzenletmiş üstteki Sony elemanları ile, biyolog ve zoolog tutmuş, 130 bin küsür dolara mal olmuştu. Bir model, bir animasyon, sadece bir bölgedeki bir unsur. Şimdi haritayı yapıp, üzerinde enselerinden tutulup serpiştirilmiş vasat altı yapay zekalı düşmanlar, bir loot sistemi, şişmiş can barlarına sahip olanların ünvanının "boss" olması ve gelsin paralar. Tabi ki marketing i var, seni oyunda tutması için sürükleyici olmalı, arkadaş bulmaktır, online özelliklerdir, günümüzde artık reformsal falan olmalı. Ama zaten bunu yapamadıkları için hepsi birer birer unutulanlar çöplüğüne gömülüyor. Bu adamların anlamadığı net bir şey var ! Biz oyuncuların süresi kısıtlı. MMO dedin mi WOW, servis türü oyunlar dedin mi Destiny, f2p camiasında LoL, Apex gibi oyunlar dudak uçuklatan rakamlarla piyasayı domine etti. Zaten bu türü oynayacak adam yine buralardan gelecek oyunculardır. Öyle oyunlar yapmalısın ki, bu yukarıdaki oyunları oynayan adamların eskiye özlem duymaması, eski oyunlarına dört elle tekrar sarılmaması, senin oyununu bütün hepsinin üstüne koymaları ve akabinde sürdürülebilir bir game-lifetime vermen gerekiyor. Nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum. Devler değil, TİTANLAR ligi orası. Bu adamlar o ünü 2 günde yapmadılar. 10'ar 20'şer yıllık birikimler. Adam çıkıyor Batman'den Division yapmaya çalışıyor. Bir kere tabanını tutturdun mu, oyuncusunu çeldin mi, para okyanusuna dönüyor bu oyunlar, tamam anladık ama kaç firma başarabildi bunu ? Bu yöneticilerin yediğine içtiğine birileri bir şey katıyor (önlerindekini görememe manasında)...

Weautx

26.1.2021 02:47:53

+1
Nedir bu vasat iş yapma sevdası anlamiyorum.

BSC Misafiri

26.1.2021 02:28:20

+1
Adam gibi oyun yaparlarsa her zaman alıcı bulurlar, Bir Rockstar, Naughty Dog,Santa Monica oyun yapıyor dedik mi herkes heyecanlanır çünkü bu firmalar kaliteleriyle nam salmış firmalardır..Bu firmalar her zaman alıcı bulurlar böyle servis tipi boş işlerle uğraşmazlar..Önemli olan işte bu konuma gelebilmektir.Bunlar ne yapıyor yıllar geçtikçe kalitelerini düşürüyorlar ondan sonra oyunlarımız satılmıyor diye feryat edip Nasıl en kolay hiç uğraşmayacağımız yoldan oyuncuları sömürürüz diye kafa patlatıyorlar...

BSC Misafiri

26.1.2021 01:53:29

0
Yok yani Marvel tutmadı neyi farklı yapıcaksınız da tutucak anlamıyorum bırakın abi bak Star Wars Fallen Order ne kadar sattı tabi anlıyorum daha zor böyle oyunları yapmak geliri de bir kere ama bu sefer de boşuna uğraş oluyor çünkü kimse oynamıyor

kataaay

26.1.2021 01:45:56

+2
Umarım satmaz bu oyunlar. Avengers faciası sonrası firmaların akıllanmasını beklerdim.

BSC Misafiri

26.1.2021 01:40:50

+1
Umarım batarsınız o zaman...

BSC Misafiri

26.1.2021 01:28:00

+3
Kardeşim destiny dışında tutturup sürdürebileni yok. Hepsi ya aşırı ucuzluyor, ya da hiç oynanmıyor. Marketing analizi yapan bir tane mi çalışanınız yok....
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız