Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros. Games Platform Oyunu MultiVersus'u Duyurdu

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Play First Games, sürekli genişleyen bir dünyaya sahip, ikonik karakterler ile efsanevi evrenleri birleştiren, oynaması ücretsiz, ikiye iki platform dövüş oyunu MultiVersus'u duyurdu. Oyun, 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için tam çapraz oyun desteği ile piyasaya sürülecek. Ön kayıtlar şu anda resmi web sitesinde mevcut.
 
MultiVersus, Batman, Superman, Wonder Woman ve Harley Quinn (DC Super Heroes ve DC Super-Villains); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom ve Jerry; Köpek Jake, İnsan Finn (Adventure Time); Steven Universe, Garnet ve daha fazla karakter ile oyuncuların karşısına çıkacak.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu platform aksiyon macera dövüş
Loop Hero, 9 Aralık'ta Switch'e Geliyor Hayatta Kalma Oyunu Icarus'un PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.11.2021 18:21:08

0
Herkes pay koparıyor Smash Bros'tan, haklılar da, bu oyun free to play çıkacak olması çok akıllıca, yavaş yavaş büyük bir kesim oraya kayacaktır, Smash Bros iyi oyun ama rakipsizdi, şimdi yavaş yavaş rakipleri ortaya çıkıyor, rekabet artınca ne olacak, Nintendo'yu da az çok ortaya çıkartacak...

Punisher155

20.11.2021 04:53:45

0
Ultimate Smash Bros stilinde her firma bu tarzda kendi oyunlarını yapacak gibi duruyor. Nickelodeon All-Star Brawl da bu yıl çıkmıştı. Kesinlikle Disney de bu tarz bir oyun çıkaracaktır. Mickey Mouse, Donal Duck, Spider-Man, Iron-Man, Alaaddin vb. bir çok Disney tarafına bağlı karakterlerin olduğu dövüş oyunu gelecektir. Multiversus'a gelirsek de online olarak arkadaşlarla oynamak çok güzel olacaktır. Hepsi çocukluğumuzun karakterleri nostaljinin dibine vurulur. DLC ile Harry Potter vb. daha birçok karakterin de ekleneceği sızıntısı vardı. Bekliyoruz bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız