Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros. Filmleri Tekrar Ertelenebilir

 
Korona virüs salgını sebebiyle birçok yapım ertelendi. Özellikle stüdyoya bağlı olan yapımlarda, bir film ertelendiyse genel takvim bozulmasın diye devamındaki bazı filmler de ertelendi.
 
Geçtiğimiz aylarda da Warner Bros. stüdyolarına ait olan birçok film ertelenmişti. Warner Bros.'un CFO'su John Stephens, filmlerin tekrar ertelenebileceğini söyledi. İlerleyen süreçte ne olacağını tam olarak kestiremediğini söyleyen John Stephens, net bir şey söylemese de filmlerin ertelenme ihtimalinin olduğunu söyledi.
 
Warner Bros. stüdyolarının yakın zamanda çıkacak filmlerinden en önemlileri Wonder Woman 1984 ve Dune. Dune, 18 Aralık'ta, Wonder Woman ise 2 Ekim'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thehollywoodreporter Film Haberleri warner bros filmler yeni vizyon tarihleri ertelenmeler
Electronic Arts Hissedarları, Şirket Yöneticilerine Daha Fazla Para Ödenmesini Reddetti Star Trek: Strange New Worlds Dizisinin Yapımına 2021'de Başlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız