Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground 27 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Gasket Games, sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground için çıkış tarihi verdi.
 
27 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak.
 
%15 indirimle ön siparişe açıldı. PlayStation Store ile Xbox Store'da 242,00 TL ve Steam'de 161,50 TL. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Age of Sigmar'ın karanlık fantastik evreninin ilk strateji oyunu uyarlaması. Bu dinamik, sıra tabanlı, yüksek tempolu savaş oyununda, kişiselleştirilebilir güçlerini yönet; yeni birliklerin, ekipmanların ve yeteneklerin kilidini aç.
 
Çok sayıda diyarda Death'in kökünü kurutmak için ölümsüz şövalyelerin göklerdeki stardrake'leri sürdüğü, karanlık fantastik evren Warhammer Age of Sigmar'da olağanüstü taraflardan birinin kumandanı ol. Burası Storm Ground; efsanelerin, kahramanların, şeytani yaratıkların ve korkunç savaşların dünyası.
 
Bu dinamik ve muhteşem, sıra tabanlı, stratejik çatışma ve yüksek tempo dolu savaş oyununda, kişiselleştirilebilir güçlerini yönet. Zaferler sayesinde yeni birlik türleri ve ekipmanları toplayıp yükseltebilir, yıkıcı yetenekleri açabilirsin.
 
Çizgisel olmayan hikâyede Storm Ground'un tüm yollarını keşfet. Her oynayışta, yeni zorlukların üstesinden gelerek eşsiz birlikler ve eşyalar bul. Efsanevi ordunu kur ve çevrimiçi düellolarla oyunculara meydan oku.
 
• Muhteşem ve yüksek tempolu taktiksel savaşlar
• Düzinelerce birlik, ekipman ve yetenekleri aç, topla ve geliştir
• Tek başına veya destansı 1v1'lerde çevrimiçi oyna

 
Çıkış tarihi duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Warhammer strateji sıra tabanlı oyun taktik
Resident Evil Re:Verse Betası İndirmeye Açıldı ASUS, Anakartlarını ve NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU'larını Resizable BAR için Güncelledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız