Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warface'in Battle Royale 2.0 Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Crytek’in %100 Türkçe, ücretsiz Online FPS oyunu Warface; yeni sezon öncesi büyük bir güncelleme yayınladı. Bütün oyuncular, Cryengine'in gücü ile hazırlanmış olağanüstü grafiklere sahip mekânlarda yepyeni bir oyun deneyimi yaşamaya davetliler!
 
Yeni silahlar, başarımları ve hata düzeltmeleri ile performans iyileştirmeleri Warface’in büyük güncellemesinde oyuncuları bekliyor. Yeni PvP Yıldırım Haritası Karasu, Yeni Battle Royale Modu Haritası Çernobil ve Fabrika haritasının yenilenmiş versiyonu ile sezona merhaba diyen Warface, özellikle Battle Royale modu için birçok yenilik ve geliştirmeyi oyuncularına sunmuş durumda.
 
Battle Royale modu, bu güncelleme ile birlikte oyuncularından aldığı geri bildirimleri de göz önünde bulundurarak yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Artık 32 kişilik oynanabilen moda, bir de “Çernobil” isimli yeni bir harita da eklenmiş durumda. Hava yardımı, mühimmat çeşitliliği gibi konularda geliştirilen moda Türkçe seslendirme de bu güncelleme ile ekleniyor.
 
Warface oyuncuları için bir klasik haline gelen Sıralama Maçı Sezonu ve Aylık Klan Savaşları etkinlikleri de güncellenmiş ve zenginleştirilmiş içeriği ile oyuncuları ödüllü bir rekabete davet ediyor. Özellikle Klan Savaşlarının güncelleştirilmiş hali olan “Elit Lig Dönemi” ile oyuncuları yepyeni bir heyecan ve çok daha prestijli ödüller bekliyor.
 
Warface, yeni sezona hızlı bir giriş yaparak, tüm sezon oyuncular için daha da fazlasını sunmaya hazırlanıyor!
 
Warface’e hemen kayıt olmak için www.warface.com.tr adresini; güncellemenin tüm detaylarını görmek içinse https://www.warface.com.tr/tr/game/release/warface/r481 adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
Ayrıca etkinliklerden haberdar olmak ve Warface oyun içi hediyeler kazanmak için Facebook sayfamızı da takip edebilirsiniz:
 
https://www.facebook.com/WarfacegameTR
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Warface Crytek Cevat Yerli PC Cry Engine 3 MMO FPS Xbox 360
Onimusha: Warlords Remaster Oynanış Fragmanı Sony Başkanı Yeni Nesil PlayStation'ın Gerekli Olduğunu Söylüyor

BSC Misafiri

23.10.2018 11:24:20

0
Ben ps4 de oynuyorum oyunum ingilizce lütfen yardım edin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warface
+ TAKİBE
AL
74 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız