Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft III: Reforged için Önümüzdeki Yılın Başlarında Beta Düzenlenecek

 
Blizzard Entertainment, Warcraft III'ün remaster sürüm Warcraft III: Reforged için önümüzdeki yılın başlarında beta düzenlemeyi planlıyor.

Back2Warcraft adlı YouTube kanalına konuşan Blizzard yapımcısı Pete Stilwell "önümüzdeki yılın başlarından itibaren bir beta olmasını umuyoruz" dedi. Stilwell tet bir tarih vermedi ancak "ne kadar erken olursa o kadar iyi olur" diye ekledi. Stilwell ayrıca betanın normal bir betadan daha çok "pre-alpha" gibi olacağını ve yeni özelliklerin oyuncu geri bildirimleri tarafından şekillendirileceğini belirtti.
 
Battle.net üzerindeki destek kısmında betaya nasıl katılabileceğiniz anlatılıyor. Buradan ulaşabilirsiniz.
 
Warcraft III: Reforged 2019'da PC ve Mac için çıkacak.

Röportajın tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Pete Stilwell'in yorumu 14:57'de başlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Warcraft III: Reforged Warcraft III Remaster
IEM Chicago 2018 CS:GO Turnuvasının Şampiyonu Astralis Oldu! Fallout 76 İlk Gün Güncellemesi 51GB
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

13.11.2018 12:05:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hesperiush Blizzard kadar gereksiz ve boş bir firma yok artık bu dünya da. Zaten oynayan yıllarca oynadı. Warcraft 4 yapmak yerine sen git böyle boş boş işlerle uğraş. Sonra " blozzord boyok formo yeaaaa " diye anır dur. 1 euro para vermem. Ayrıca artık Blizzard hiç bir şeyin kalesi değil. O kale activision sonrası yıkıldı gitti.
adamlarin amaci yeni oyuncularida cekmek satislara gore belki wc4 gelebilir wow varken wc4un hikaye olarak ne anlatacagida biraz garip bir olay zaten voide karsi bi campaing olabilir belki.

TheStarBox

13.11.2018 01:28:10

0
Öyle yada böyle. Ben sevindim remastered olmasına. En azından yeni Dota mapinde daha güzel grafiklerle oynayabiliriz. Bu durum baya canlandırır wacraft dotA yi.

Guest-7A1E308D7

12.11.2018 18:41:50

0
Blizzard kadar gereksiz ve boş bir firma yok artık bu dünya da. Zaten oynayan yıllarca oynadı. Warcraft 4 yapmak yerine sen git böyle boş boş işlerle uğraş. Sonra " blozzord boyok formo yeaaaa " diye anır dur. 1 euro para vermem. Ayrıca artık Blizzard hiç bir şeyin kalesi değil. O kale activision sonrası yıkıldı gitti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warcraft III: Reforged
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız