Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft III: Reforged Çıkış Tarihi Yakında Duyurulacak, Beta Haftaya Daha Fazla Kişiye Açılıyor

 
 
Blizzard Entertainment, Warcraft III: Reforged çıkış tarihinin çok yakında açıklanacağını duyurdu. Normalde bu yıl içinde PC ve Mac için çıkması planlanıyordu fakat 2020'ye ertelenecek gibi görünüyor.
 
Bununla beraber bu hafta başlayan betanın önümüzdeki hafta daha fazla oyuncu ile genişleyeceği duyuruldu. Tüm BlizzCon 2019 katılımcıları ve Virtual Ticket sahipleri 4 Kasım'dan itibaren betaya dahil olacak.
 
Beta oyuncuların 1v1 ve 2v2 maçlarda ork ve insan olarak oynamasına imkan sunuyor. Undead ve night elf ırkları ve daha fazla oyun modu daha sonra eklenecek.
 
Warcraft III'ün remaster versiyonu Warcraft III: Reforged tamamen yeniden modellenmiş karakterler ve animasyonlar, yeniden düzenlenmiş haritalar ve tek oyunculu modları, güncellenmiş eşleştirme sistemi, kullanıcı arayüzü ve dünya editörü ve 4K çözünürlük desteği sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Warcraft III: Reforged Warcraft III Remaster
Phoenix Point'in Çıkış Tarihi Açıklandı ve PlayStation 4 İçin Duyuruldu Blizzard, BlizzCon Esnasında "Free Hong Kong" Olayları İçin Özür Diledi

BSC Misafiri

1.11.2019 23:26:24

0
2019 da çıksa iyi olurdu önemli olan bu oyun değil serinin ayağı kalkması bence:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warcraft III: Reforged
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız