Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

War Thunder, PlayStation 4 İçin Duyuruldu

 
   Şu sıralar PC için açık betaya geçen 2. Dünya Savaşı odaklı MMO araç savaşı War Thunder, PlayStation 4 için duyuruldu. Yapımcı Gaijin, PlayStation 4 kullanıcılarına sıradan olmayan bol aksiyonlu ve patlamalı bir 2. Dünya Savaşı deneyimi yaşatma sözü veriyor. 

   PS4 versiyonunda uçuş/sürüş hissinin gerçekci dinamikleriyle bezenmiş, her bir detayı özenle işlenmiş uçak, tank ve gemiler, PS4 kontrolcüsüne uyarlanmış halde karşımızda olacak. Yapımcılar ayrıca oyunda video paylaşımı ve stream etme özelliğinin de destekleneceğini bildirdi. 

   Yapım 2013 yılbaşı sezonunda çıkışını gerçekleştirecek. Aşağıda PC versiyonu için hazırlanmış tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG war thunder pc ps4 gaijin entertainment 2. dünya savaşı oyun mmo savaş oyunu
Among the Sleep'in Kickstarter'ı Başarılı Oldu Nintendo 3DS için Yeni Bir Renk
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.5.2013 12:30:22

0
arkadaş bula bula bu videoyumu bulabildiniz yani? ben oyunu beta süreci başından beri oynuyorum ve harika bir oyun fakat eğer oyunu oynamamış olsam ve sizin bu videonuzla ilk tanışmam olsaydı bu ne la böle derdim...merak ediyorum bunu kasıtlımı yapıyorsunuz? zira bu oyunla ilgili sitenizde herhangi bir inceleme yada haberde göremedim? yapmayın bunları lütfen. en dandik oyunlara bile inceleme,haberler yapılırken war thunder gibi bir oyuna böyle yaklaşmanız hiç hoş değil... not: kullanıcıların bu videoyu boşverip youtubede war thunder gameplay lerine bakmalarını tavsiye ediyorum ( hala oyunu bilmeyen varsa )

K.Dot

15.5.2013 09:32:35

0
Iyi haber .

GamerHand

15.5.2013 09:28:04

-1
Gelsin PC oyunlarida gelsin hepsi gelsin :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
War Thunder
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız