Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WandaVision'da "House of M" Hikayesi İşlenebilir

Geçtiğimiz gün Marvel'ın yeni dizisi WandaVision'dan ilk fragman paylaşıldı. Fragman genel olarak farklı bulundu ve beğenildi. Hikayesi ise yine tam olarak anlaşılamadı. Bir teoriye göre dizi, House of M hikayesini işleyecek e X-Men gibi mutantlar evrene bu şekilde dahil edilecek.
 
Teorinin çıkış noktası fragmanda gözüken şarap şişesi. Şarabın üstünde yazanlar House of M'e bir gönderme niteliğinde. Ancak fragmanda bu teoriyi destekleyen çok daha fazla şey var.
 
 
Yazının bu kısımdan sonrasını House of M spoiler'ı içeriyor, yani dizi için de içerebilir.
 
House of M'de Scarlett Witch, bazı acılarından dolayı "No more Mutants" gibi bir cümle kurar ve gücünün bir sınırı olmayışından dolayı tüm mutantlar yok olduğu başka bir gerçeklik oluşur. Ancak süper kahramanlar bir şekilde bunun doğru bir gerçeklik olmadığını fark eder ve her şeyi eskisine geri çevirirler. her ne kadar çevirseler de mutant neslinin tükenmek üzere olması gibi bir sorunla karşı karşıya kalırlar ve yani mutantlar doğmamaya başlar.
 
Vision'ın Infinity War'da ölmesinden dolayı hala bu dizide nasıl bulunduğu açıklanmadı. Yani Scarlett Witch, çizgi romandakine benzer bir şekilde Vision'ın hala hayatta olduğu bir gerçeklik yaratabilir. Fragmana baktığınızda da zaten sanki gerçeklik yıkılıyormuş gibi duran birkaç sahne bulunuyor. Bu olay ile birlikte de X-Men ya da mutantların ilk tohumları evren için atılabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Marvel Disney Film Dizi wandavision disney+ oyuncular yayın tarihi konusu ne zaman
Mad Father Remake Switch ve PC için Duyuruldu The Mandalorian En Az 4 Sezon Sürecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız