Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K20'den İlk Fragman Sızdı! Çıkış Tarihi de Açıklandı!

 
Her yıl düzenli bir şekilde piyasaya sürülen WWE serisinin yeni oyunu 2K20'den ilk fragman geldi ve çıkış tarihi de sızdırıldı. WWE 2K20 sızdırılan fragmana göre 22 Ekim 2019 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.
 
Fragmanda görebileceğimiz üzere; erkeklere özel bir yemek gibi gözüken bir etkinlikte tavanın yıkılmasıyla birlikte içeriye WWE Kadınlar Şampiyonu Becky Lynch'in girmesiyle tüm gözler ona dönüyor. İçeride görebileceğimiz diğer dövüşçüler ise Hulk Hogan, “Stone Cold” Steve Austin, Braun Strowman, Velveteen Dream. 
 
Oyunla ilgili resmi açıklamalar 5 Ağustos'ta gelecek. Kadın güreşçilerin biraz daha ön planda olacağını düşündüren ve "Step Inside" sloganıyla göze çarpan oyunun ilk fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyun şu an için PlayStation 4, Xbox One ve PC kullanıcıları için 22 Ekim 2019'da çıkacak gibi gözüküyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite 2k sports wwe wwe 2k20 smackdown ne zaman çıkacak çıkış tarihi fragman trailer
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 9 Ağustos) Arrow-Verse'de Batman Var Ve Hepimizin Tanıdığı Biri Tarafından Canlandırılacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.8.2019 11:11:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Grafikler 2010dan kalma. Artık bir oyun ne kadar iyi olsa da grafik olmazsa zevk vermesi çok zor
Yok be o kadar da kötü değil. 2011 grafikli X360'dakini oynadım 1 hafta önce.. Korenalarım kanadı. Hulk reyiz geldi la en kötü ilaçlı akarık işte :p

BSC Misafiri

5.8.2019 07:07:39

+1
Grafikler 2010dan kalma. Artık bir oyun ne kadar iyi olsa da grafik olmazsa zevk vermesi çok zor

RealArek

5.8.2019 00:47:42

0
Fragmanda eski isimleri görmek güzel ama artık eski tadı vermiyo pes yada ac gibi oldular hep aynı şey biraz ara verip yenilemeleri lazım seriyi bide eskiler candır eskiden fox tv açıp smackdown raw izliyenler ne demek istediğimi anladı efsane kadrolar vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K20
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız