Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K18 Çıktı

 
      WWE serisinin en son bölümü WWE 2K18, bu haftadan itibaren dünya çapında oyunseverler ile buluştu. WWE 2K18, birçok ekleme ve iyileştirmeyi bir araya getirerek, simülasyon tabanlı WWE oyunu deneyiminde özgünlük, gerçekçilik ve aksiyon dolu oynanabilirliğin benzer bir bileşimini sunuyor.
 
     Bu iyileştirme ve eklemeler arasında serinin tarihindeki en büyük WWE ve NXT® Süper Starları kadrosu; Creation Suite ve Universe Modunda kapsamlı yeni seçenekler; MyCAREER Modunda bir Şirket Adamı veya Seyircinin Sevgilisi olma seçeneği ve Road to Glory Modunun dizide ilk çıkışının yanı sıra kapsamlı WWE deneyimine bugüne kadar hiç olmadığı gibi hayat veren yeni grafik motoru bulunuyor.
 
      Kapak Süper Starı Seth Rollins'in yanı sıra John Cena, Brock Lesnar, AJ Styles, Alexa Bliss, Bobby Roode, Sasha Banks, Dean Ambrose, The New Day, Finn Bálor, Jinder Mahal, The Miz, No Way Jose, SAnitY, Undertaker, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant ve daha birçoklarının aralarında yer aldığı, 200'e yakın oynanabilir WWE ve NTX Süper Star ve Efsanesinin de yer aldığı bir kadro sunan WWE 2K18, WWE oyunları tarihinin en büyük kadrosuna sahip.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
WWE 2K WWE 2K Games dövüş WWE 2k16 PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360
PlayStation 4'ün Çocuklar İçin Kablolu Mini Kontrolcüsü Görücüye Çıktı For Honor'a İskeletler Doluştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız