Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WWE 2K14'ün DLC Planlaması Açıklandı


    Yayın hakları 2K Sports'un eline geçse de, yapımcısı aynı kalan ve şimdiye kadar beklenen etkiyi pek de yapamayan WWE 2K14'ün DLC planlamasıyla ilgili bilgiler açıklandı. PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan oyun adına Season Pass uygulaması da duyuruldu.
 
    Yapılan açıklamalara göre WWE 2K14 için üç farklı DLC sunulacak. Bu DLC'leri 20 dolarlık bir Season Pass uygulaması sayesinde satın almak mümkün. Diğer türlü ise DLC'lerin fiyatları teker teker toplantığında 26 doları buluyor.
 
    Belirtilenlere göre oyunun ilk DLC'si "nWo Pack and Accelerator" ismiyle çıkacak. Bu DLC aslında ikiye ayrılıyor. Accelerator kısmında güreşçileri özelleştirmek için yeni seçenekler sunulurken, nWo Pack'te oyuna Kevin Nash, Scott Hall, "Macho Man" Randy Savage, Syxx, Curt Henni, Scott Steiner, ve The Giant gibi güreşçiler ekleniyor.
 
    Kasım 2013'te çıkacak olan eklentilerde Season Pass satın almayan oyuncular nWo Pack'i 9 dolar, Accelerator'u de 2 dolar ödeyerek satın alabilecekler. Ayrıca nWo Pack'in karakterleri arasında yer alan The Giant, DLC'nin tanıtımı açısından bütün oyunlara ücretsiz olarak sunulacak.
 
    Aralık 2013'ün DLC'si olan "WWE Superstars and Moves Pack" de aynı şekilde ikiye ayrılıyor. Moves Pack oyuna 30'dan fazla yeni hareket eklerken, WWE Superstars'ta Fandango, Big E Langston, Brie Bella, Nikki Bella, ve Summer Rae karakterleri oyuna ekleniyor.
 
    Son DLC olan "WWE Legends and Creations Pack" için Ocak 2014 hedefleniyor. Creations Pack'te güreşçilere yeni özelleştirmeler sunulurken, WWE Legends'de de Bruno Sammartino, "The American Dream" Dusty Rhodes, "Ravishing" Rick Rude ve Jake "The Snake" Roberts gibi efsaneler oyuna ekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
wwe wwe 2k14 2k games yuke's dövüş amerikan güreşi
"Call of Duty Oyuncuları Çekirdek Kitleden Değil" Warface'in Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Feyzci

21.10.2013 21:50:09

0
Aslında bu oyun iyi bir düzenleme ve senaryo ile iyi bir oyun olacağını düşündüğüm oyunlardan bir tanesi ama malesef oyun hakettiği ilgiyi göremiyor

betadragon

21.10.2013 18:19:22

-2
Şu oyunlar iyiki pc ye çıkmıyo

BSC Misafiri

21.10.2013 18:00:31

0
Bi bitmediniz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WWE 2K14
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız