Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Void Terrarium 2, 28 Şubat'ta Kuzey Amerika'da, 3 Mart'ta Avrupa'da Piyasaya Çıkıyor

 
 
Yayıncı NIS America, Void Terrarium 2'nin 28 Şubat 2023'te Kuzey Amerika'da ve 3 Mart'ta Avrupa'da PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun, İngilizce metinli Japonca sese sahip olacak.
 
Void Terrarium 2 ilk olarak 30 Haziran'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüldü.
 
Bir robotun hayatta kalan son insanı izlediği, toksik mantarlarla kirlenmiş distopik bir dünyaya dalın. Nippon Ichi Software, mağlup cloudAI'nin insanlığı diriltme planının ardından gelen Void Terrarium serisinin ikinci bölümünü sunuyor.
 
Robot Robbie ve insan arkadaşı Toriko, ölümcül yeni bir hastalığa yakalanana kadar barış içinde yaşayabildiler. Robbie onu kurtarmak için geçmişe gitmeli ve dünyanın son insanının hayatta kalmasını sağlamak için bu gizemli hastalık hakkında ipuçları bulmak için cloudAI'nin hatıralarının kalıntılarını araştırmalıdır. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Void Terrarium 2 ps4 switch
Neptunia: Sisters VS Sisters, Batı için 24 Ocak 2023'te Piyasaya Çıkıyor Dying Light 2 için Son Güncelleme Intel XeSS Desteği Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız