Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Virtuos, Sanat Prodüksiyon Stüdyosu Glass Egg'i Satın Aldı

 
 
Virtuos, Vietnam merkezli bir sanat prodüksiyon şirketi olan Glass Egg Digital Media'nın satın alımının tamamlandığını duyurdu.
 
Anlaşma şartları açıklanmadı.
 
Ho Chi Minh merkezli şirket, konsept tasarımı ve 3D araçlar dahil olmak üzere 2D ve 3D sanat hizmetlerinde uzmanlaşmıştır. Call of Duty: Modern Warfare, Marvel's Spider-Man ve Demon Souls gibi birçok AAA oyununa katkıda bulunmuştur.
 
Glass Egg, 400 personel istihdam ederek Virtuos'un Vietnamlı çalışan sayısını toplamda 1.000'in üzerine çıkarıyor. Virtuos, bu rakamı 1.500 çalışana çıkarmayı hedefliyor ve oradaki genişlemesini desteklemek için Haziran ayında Vietnam'da başka bir stüdyo açmaya hazırlanıyor.
 
Satın alma kapsamında Glass Egg, kendisini 'Glass Egg - a Virtuos Studio' olarak yeniden markalaştıracak, ancak CEO Phil Tran ve CFO Steve Reid'in kendi rollerinde kalmasıyla bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Virtuos Glass Egg
Tappx, Mobil Geliştirici Şirketi From The Bench'i Satın Aldı Söylenti: Electronic Arts Yeni Birleşmeye ve Satın Alıma Açık

BSC Misafiri

21.5.2022 14:26:38

0
virtüöz, orkestra şefi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız