Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown PS4 için Duyuruldu

 
Sega, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown'ı PlayStation 4 için en sonunda resmi olarak duyurdu.

1 Haziran'da dünya genelinde dijital olarak çıkacak.
 
Yeniden yapım Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, serinin önceki oyunlarındaki temel oynanış ile dövüş sistemine sahip olacak ve Ryu Ga Gotoku Studio'nun Dragon Engine oyun motoruyla birlikte geliştirilmiş grafikler, her bir dövüş alanı için yeni arka plan müziği, yeni kullanıcı arayüzü, yeni açılış sinematiği ve izleyici modu, turnuvalar ve lobi sistemi gibi online özellikler sunacak. 
 
İspanyol websitesi Areajugones tarafından ortaya atılan söylentiye göre PlayStation Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunlarından biri Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Oyunun çıkacağı gün ile PlayStation Plus oyunlarının indirmeye açılacağı gün tutuyor.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown Sega PlayStation 4
Horizon Forbidden West State of Play Sunumu 27 Mayıs'ta Düzenlenecek Daymare 1994: Sandcastle Duyuruldu

Punisher155

25.5.2021 21:42:39

+1
İnternette bu saçma hareketi için Sega'yı yerden yere vuruyorlar, çok da haklılar benim için de büyük hayal kırıklığı oldu, Sony'le nasıl bir anlaşma yapıldı bilmiyorum ama Sega'nın Multiplatform bir yeni nesil Virtua Fighter 6 ile piyasada ses getirmesi gerekirken 2006'daki oyunu remastered yapıp PS4'e özel yapmak duyduğum en saçma şey, sızıntılardan dolayı bu remastered oyunun çıkacağını 1-2 ay öncesine kadar biliyordum ama PS4'e özel olmaz tüm platformlara çıkar herkes için seriye giriş fırsatı olur diyordum, sonuçta Sega Sonic serisi hatta Yakuza serisini bile her platforma çıkarttılar üşenmediler eski çıkmayan oyunları da PC'ye çıkarttılar. Neyse umarım bu durum sürelidir, yoksa dövüş oyunlarında zirveye oynayan devlerin multiplatform oyunlar çıkarak iyi satışlar yaptığı alanda VF ise sadece PS4'e özel kalarak daha da looser bir seriye döner, PC'ye selam bile vermeyen Namco Tekken 7 ve Soul Calibur 6 gibi sağlam kozlarını PC'ye çıkarıyorsa Sega'nın bu yaptığına akıl sır erdirilemez. Kısacası God of War değilseniz tek konsolun eskimeye başlayan nesline özel oyun yapmak aptallıktan başka bişey değildir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız