Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Venom 2'nin Logosu Paylaşıldı

 
2018 yılında yayınlanan Venom filminin devamı bir süredir yapım aşamasında. Dün akşam da filmin tam adı açıklandı ve film koronavirüs salgını yüzünden 8 ay ertelendi. Bugünün ilk saatlerinde de filmin logosu paylaşıldı. Ayrıca filmin başrol oyuncusu Tom Hardy, Spider-Man ile ilgili bir paylaşım yaptı.
 
Filmin paylaşılan logosunu yukarıda bulabilirsiniz. Tom Hardy ise Venom'ın Spider-Man'i ısırarak parçaladığı bir fotoğraf paylaştı. Ancak bir süre sonra paylaşımını sildi. Bu paylaşım elbette hiçbir anlama gelmiyor da olabilir. Ancak Sony'nin Spider-Man evreni kurduğunu biliyoruz ve bunun ilk temelini Venom 2'de atması da oldukça muhtemel. Bu yüzden Venom 2'de Spider-Man'i kısa da olsa görebiliriz.
 
Filmin yeni vizyon tarihi Haziran 2021. Filmin oyuncu kadrosunda ise Tom Hardy, Michelle Williams ve Woody Harrelson bulunuyor. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film sony venom venom 2 Venom: Let There Be Carnage carnage oyuncular vizyon tarihi ne zaman
Sherlock Holmes'ün Kardeşini Anlatacak Olan "Enola Holmes" Filminin Haklarını Netflix Satın Aldı Call of Duty: Warzone'da Hile Yaptığından Şüphelenilen Oyuncular Birbirleriyle Eşleştirilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

22.4.2020 23:41:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: Formani Ne uğraşıyorsun sony, ver marvele spiderman vs venom filmi çeksin, 1 milyar gişe garanti, kardan sanada pay versin.
en son venom venom diye birileri direttiginde spiderman filminde nasil patladigini hatirliyoruz o film sadece sandman icerseydi sam raimi belkide daha iyi bir film yapardi

Ziromen

22.4.2020 15:55:15

+1
Ne uğraşıyorsun sony, ver marvele spiderman vs venom filmi çeksin, 1 milyar gişe garanti, kardan sanada pay versin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız