Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vanquish İçin Yeni Ekran Görüntüleri

     Bayonetta ve MadWorld ile adını duyurmuş Platinum Games, Sega işbirliği ile 2007 yılından beri Vanquish üzerinde çalışıyorlar. PS 3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyun, daha önce çok az yapımda gördüğümüz bir aksiyon döngüsüne sahip. Öyle ki bu hareketliliği yayınlanan ekran görüntülerinde hissetmek bile mümkün.
  
     Vanquish, Rusya ve Amerika' nın, yakın gelecekte tükenmeye yüz tutmuş enerji kaynakları için sıkı bir rekabet içerisinde oldukları zamanda geçiyor. Amerika, Güneş' in solar enerjisinden yararlanmak için uzaya bir istasyon inşa etmiştir. Bunu içine sindiremeyen Rusya, bu uzay istasyonunu ele geçirir ve içerisinde barındırdığı yüksek miktardaki enerji ile San Francisco' yu yerle bir edeceği tehtidini savurur. Bunun üzerine Amerika, görevlendirdiği özel güçleri ile - ki buna biz de dahiliz - Rusya' nın emellerini durdurmak niyetindedir.
 
     İlgi çekici hikayesini, video ve ekran görüntülerindeki aksiyonu 'daha fazla' abartmadan sunabilirse, Vanquish ses getiren bir oyun olabilir. Ekim aynının üçüncü haftası piyasada olması bekleniyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vanquish Platinum Games Shooter Shinji Mikami Resident Evil
DR: Case Zero Ertelenmesi Sadece Japonya İçinmiş Yeni Xbox 360 Kontroller Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vanquish
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız