Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampyr TV Dizisi Duyuruldu

 
Dontnod Entertainment'ın aksiyon rol yapma oyunu Vampyr'in TV dizisi geliyor.
 
20th Century Fox'a bağlı olan Fox21 Vampyr'in haklarını aldı ve dizinin adaptasyonunu Wonderland Sound & Vision ile DJ2 Entertainment gerçekleştirecek. DJ2 Entertainment ayrıca Dontnod Entertainment'ın bir diğer oyunu Life is Strange'in TV dizisi üzerinde de çalışıyor.
 
"Vampyr'in bir televizyon şovu için harika bir önerme olduğuna inanıyoruz. Dizi, oyunun hayranlarının Vampyr'in zengin, derin hikayesine girmesi ve bağlanması için yeni ve heyecan verici bir yol sunacak. Fox21'deki yetenekli ekibin oyunumuzun karanlık atmosferik evrenini televizyona nasıl adapte edeceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi Dontnod Entertainment CEO'su Oskar Guilbert.
 
"Vampir'in bir TV dizisine uyarlanması için Fox21 ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Dontnod, Vampyr'i şimdiden modern bir video oyunu klasiği haline getiren derin bir anlatı ile eşsiz karanlık, sürükleyici bir dünya yarattı. Fox21'in tüm yetenekleri ve deneyimleri ile daha geniş bir kitlenin Vampir'in fantastik evrenini keşfetmesine izin verecek bir TV şovu yaratmasını görmek için sabırsızlanıyorum." dedi Focus Home Interactive CEO'su Jurgen Goeldner. 
 
Vampyr şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Bu yaz oyuna Story (Hikaye) ve Hard (Zor) modu olmak üzere iki yeni mod gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Vampyr rpg dontnode vampir birinci dünya savaşı remember me life is strange
Burnout Paradise Remastered Önümüzdeki Hafta PC'ye Geliyor One Piece'ten Marshall D. Teach ve Sanji Jump Force'ta Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

18.8.2018 15:16:00

+1
Hay vampiriniz batsın... O kadar tema, konu, mitos dururken dön dolaş vampir dön dolaş vampir ... Hepsi de aptal aşk hikayeleri ile örüntülü mide bulandırıcı bayatlıkta yazımlara sahip. Bu arada oyunu neydi ki "tv dizisi" olabilsin diyesi de geliyor insanın... Sırf tema vampir, 3-5 ergen izler diye yapıyorlar. Yoksa filmi-dizisi yapılacak ne oyunlar ne eserler var.

2K

18.8.2018 10:16:05

+4
Vampyr'ı hala oynamadım fakat karanlık, ciddi bir atmosferi gördüğüm kadarıyla belli oluyor. Eğer dizisi de böyle olacaksa zevkle izlerim. Piyasada şu an ne kadar vampir dizisi varsa hepsi aşk, meşk üzerinden dönüyor, liseli dizileri gibi.

olağan_şüpheli

18.8.2018 02:38:43

0
sevdiğim tema. illaki göz atarım.

eceykskdg

17.8.2018 23:24:05

0
Bence güzel olur

Drima

17.8.2018 19:00:11

0
Umarım oyundaki kadar ultra itici çirkin bi tipte olmaz. O karizmaya o saça sakala o nasıl burun la?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampyr
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız