Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampyr E3 2017 Oynanış Videosu

 
   Focus Home Interactive ile Life Is Strange ve Remember Me oyunlarının geliştiricisi Dontnod Entertainment, Vampyr için 10 dakika civarında yeni bir oynanış videosu paylaştı.
 
   1918'de İngiltere/Londra'da geçecek olan aksiyon rol yapma oyunu Vampyr'de oyuncular laneti ve hastalığı tedavi etmeye çalışan ancak aynı zamanda yaşamak için de avlanması gereken vampir Dr. Jonathan Reid adlı karakteri canlandırmaktadır. 
 
   Vampyr Kasım 2017'de PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Vampyr rpg dontnode vampir birinci dünya savaşı remember me life is strange
Extinction E3 2017 Oynanış Videosu Crash'in Kız Kardeşi Coco Bandicoot, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy'de Oynanabilir Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tobepeople

21.7.2017 17:00:56

0
Alfa yazıyor üstte yani geliştirilecektir Mass effect andromeda tamamen fiyaskoydu şuan gayet iyi bir oyun oldu bence dültilirse tadından yenmez. Ayrıca dialogları direk geçerim ben hızlıca kombat kımı önemli benim için daha çok ve her daireye her binaya girilebiliyor mu bunlar önemli ayrıca farklı karakterler çeşitli bosslar olduğu sürece de oynanır. Bir de keşke biraz seçenek sunsalar yani öldürmek kontrol altına almak vampire çevirmek falan o zaman daha eğlenceli olabilir...

gursoyf

14.6.2017 10:37:29

0
illa kötü anlamda eleştirmek istemem ama ilk gösterilen oynanış videosuyla alakası bile yok. o karanlık atmosfer, animasyonlar, oynanış vs. sanki bana gerilemiş gibi geldi. hele en başta doktorun konuştuğu bölüm beni bitirdi. bana ilk half life hikaye modundaki doktorları hatırlattı. eklemsiz vücutları varmış gibi :D neyse yine de rpg kısmı iyi işlenirse ve animasyonlar biraz daha düzelirse belki iyi bir oyun çıkar. konuşmalara pek bir sözümüz yok zire witcher 3 te de diyalog çok fazla idi ama oyunu anlamak adına gerekli olabiliyor. eğer bu oyun da türkçe altyazı ile gelirse çok iyi olur. yine de bu video ilk videonun heyecanını sanki öldürdü.

BSC Misafiri

14.6.2017 08:51:33

0
7:40 sonraya dikkat

Project Scorpio

14.6.2017 08:19:23

0
Aşırı fazla dialog var almaktan vaz geçtim.

Çöp Adam

14.6.2017 06:42:06

0
Mass Effect Andromeda yüz grafikleri bu oyundakilerin yanında mona lisa kalır.

Valas

13.6.2017 19:17:45

0
Beklediğim oyunlardan,Dontnod Entertainment sağ gösterip sol vurmaz umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampyr
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız