Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, 7 Eylül'de Erken Erişim Olarak Çıkıyor

 
 
Geliştirici Sharkmob, Vampire: The Masquerade - Bloodhunt'un Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 7 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.
 
Yüzyıllar boyunca vampirler, Maskeli Balo'yu sürdürerek insanlar arasında yaşadı. Ancak yapılan bir ihanet, vampir mezhepleri arasında savaşa neden oldu ve onları Varlık olarak bilinen gizli topluluğun gazabına maruz bıraktı. Topluluğun amacı tüm vampirleri yok etmektir.
 
Bloodhunt, Vampire: The Masquerade evreninde geçen heyecan verici, oynaması ücretsiz bir battle royale oyunudur. Geceye hükmetmek için doğaüstü güçlerinizi, silahlarınızı ve zekanızı kullanın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
eFootball Yeni Oynanış Detayları Park Beyond PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

27.8.2021 12:48:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: romedon <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Settlers Bu erken erişim olayı sanki şuna benziyor: "Kanka, oyunu yaptık ama çok hatalar var, zaten çokta tecrübeli değiliz bu sektörde, oyun bu haliyle çıkarsa duman ederler bizi, ne yapsak?" "S.et kanka, erken erişim diye çıkaralım. Hem hatalar için insanlar tepki de gösteremez, 'zaten erken erişim bu oyun' der sıyrılırız işin içinden, eheheh"</blockquote> oyun zaten ücretsiz.5 kuruş vermiyorsun. Ek olarak açıklamada da yazmışlar çok rahatsızsan erken erişimden oynamazsın.
Amacım bu oyun nezdinde değildi, genel konuştum. Artık çoğu "paralı" oyun bu şekilde çıkıyor diye yazdım. Oyuna ya da yapımcıya çamur atma gibi derdim yok! Niye üstüne alındın genç?!

romedon

27.8.2021 12:14:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Settlers Bu erken erişim olayı sanki şuna benziyor: "Kanka, oyunu yaptık ama çok hatalar var, zaten çokta tecrübeli değiliz bu sektörde, oyun bu haliyle çıkarsa duman ederler bizi, ne yapsak?" "S.et kanka, erken erişim diye çıkaralım. Hem hatalar için insanlar tepki de gösteremez, 'zaten erken erişim bu oyun' der sıyrılırız işin içinden, eheheh"
oyun zaten ücretsiz.5 kuruş vermiyorsun. Ek olarak açıklamada da yazmışlar çok rahatsızsan erken erişimden oynamazsın.

BSC Misafiri

27.8.2021 11:29:37

0
Gerçekten, world of darkness evrenine bu çöpü uygun mu görüyorsunuz? Bloodlines sonrası adam gibi yapım gelmemiş (belki ucundan Vampyr) şunların açılış için sundukları dandik şeye bak, birde erken erişim :) Ucuza almıştım keşke yapmasaydım vs diyordum ama iyi ki geçen yaz sonu steam'den yaptığım Bloodlines 2 ön siparişimi iptal etmişim. Bu kafalardan kalite beklemek mucize ile eş değer.

BSC Misafiri

27.8.2021 10:34:55

0
oynanışı çok keyifli,keşke şu şekilde bi hikayeli oyun yapsalardı,bu kadar battle royale aşkı nedir anlamıyorum,bi süre oynanır sonra atılacak kenara oyuncular tarafından.

BSC Misafiri

27.8.2021 10:23:12

0
Battleroyal oyunlarını severim ama bunun için VTM'nin telifini almaya gerek yoktu. Öyle rasgele bir vampirde koysalar yeterliydi. Telif ücretleride ceplerinde kalırdı

Settlers

27.8.2021 10:22:05

0
Bu erken erişim olayı sanki şuna benziyor: "Kanka, oyunu yaptık ama çok hatalar var, zaten çokta tecrübeli değiliz bu sektörde, oyun bu haliyle çıkarsa duman ederler bizi, ne yapsak?" "S.et kanka, erken erişim diye çıkaralım. Hem hatalar için insanlar tepki de gösteremez, 'zaten erken erişim bu oyun' der sıyrılırız işin içinden, eheheh"
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız