Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve'ın Bu Yıl Steam'de Yapmayı Planladığı Sekiz Değişiklik

Valve bu yıl içinde Steam'e eklenecek yeni özellikler ve değişikliklerden sekiz tanesini yayınladığı blog üzerinden paylaştı.
 
Bunlar: 
 

Mağaza Keşfedilebilirliği: Makine öğrenmesiyle güçlendirilmiş, oyuncuların kişisel zevklerine göre eşleştirme yapabilen yeni bir tavsiye motoru üzerinde çalışıyoruz. Algoritmalar keşfedilebilirlik çözümümüzün bir parçalarından sadece biridir; bu yüzden bunun yanı sıra yayın yapma ve küratör özelliğini daha fazla geliştiriyor ve mağazanın genel tasarımını sürekli olarak değerlendiriyoruz.

Çin'de Steam: Perfect World ile yaptığımız işbirliği sayesinde Steam'i Çin topraklarına getirdik. Bunun hakkında ayrıntılı bilgiyi ilerleyen aylarda paylaşacağız.

Steam Kütüphanesi Güncellemesi: Yeniden tasarlanmış Steam Kütüphanesi (Steam Sohbeti ile geliştirdiğimiz teknolojiyi temelde tutarak geliştirdik) gibi uzun süredir beklenen Steam istemcisi değişikliklerini yayınlayacağız.

Yeni Etkinlik Sistemi: Steam Topluluğu'ndaki etkinlik sistemini de güncelleyerek size oyunlarınızdaki turnuvalar, yayınlar veya haftalık mücadeleler gibi ilgi çekici aktiviteleri öne çıkarma şansı sağlayacağız.

Steam.tv: Bütün oyunları destekleyebilmek için http://steam.tv/'yi sadece belirli turnuvaları ve özel etkinlikleri yayınlamaktan daha fazlasını yapacak şekilde genişletmeye çalışıyoruz.

Steam Sohbeti:
İleride yeni bir Steam Sohbeti mobil uygulaması yayınlayacağız ve bu sayede artık favori GIF'lerinizi istediğiniz yerden arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

Steam Güven: CS:GO'daki "Güvenilir Eşleştirme"yi sağlayan teknoloji de güncellenerek bütün oyunlarda kullanılabilir bir Steam özelliği hâline gelecek. Bu özellik sayesinde bir kullanıcının hile yapıp yapmama eğilimine dair tespitte bulunabileceğiniz daha fazla bilgi elde edeceksiniz.

Steam Bilgisayar İnternet Kafe Programı: Dünya genelinde binlerce internet kafede Steam kullanan oyuncuların tecrübelerini iyileştirmek için yeni bir resmî Bilgisayar İnternet Kafe Programı'nı da yayınlayacağız. 

 
Valve ayrıca Steam'in 2018 yılını da değerlendirdi. İstatistikler aşağıdaki görseldeki gibi. Tüm yazıya buradan göz atabilirsiniz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
VFŞL 2019 Kış Mevsimi Fikstürü Belli Oldu! Uncharted Filminin Yeni Yönetmeni Dan Trachtenberg
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

17.1.2019 12:04:49

0
valve nin steam için bunlar değilde başka bir yenilik yapması lazım, mesela oyun yapmak gibi.. son zamanlarda steam de ilgi çekecek hiç bir şey yok. ben konsol aldım 2-3 sene beni idare eder umarım o zamana kadar bir şeyler değişmiş olur pc tarafı için.

Watton1

16.1.2019 17:26:04

0
gabe yapbi güzellik abine bak ortalık fortnaytçiya doydu

tropeus77

15.1.2019 22:23:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu aralar pcyi bırakmayı düşünüyorum steam anime çöplüğüne döndü ve bir sürü mağaza launcherı ortaya çıktı xbox ya da ps alırım kafa rahat
seni tutan kim liseli..

gypaetus

15.1.2019 16:56:14

+5
indie ıvır zıvırı demiş arkadaş. oyun kültürü önemli şey, sen ori gibi hollow knight gibi gris gibi oyunlara ıvır zıvır diyorsan, 3 5 kişiyle düşük bütçeyle yapılmış bu oyunları gowla rdr2 ile kıyaslıyosan zaten istediğini oyna. oyunun 30 40 lira olması o oyunu kötü mü yapıyor bu ne saçma bi kıyastır. öyleyse witcher 3 çok kötü oyun çünkü 50 lira, black ops 4 de tarihin en iyi oyunu çünkü 800 liraya çıktı hakkını veriyor.

BSC Misafiri

15.1.2019 15:22:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu aralar pcyi bırakmayı düşünüyorum steam anime çöplüğüne döndü ve bir sürü mağaza launcherı ortaya çıktı xbox ya da ps alırım kafa rahat
Konsolda Steam tarzı bi fiyat politakası ola hak verirdim ama bu fiyatlarla cidden lkötü bir seçim, Ubisoft bazı oyunları daha indirimli geldiği oluyor şuandki Steam fiyatlarına kıyasla, ama %90 tüm oyunlar iki katı fiyat istiyor maalasef

BSC Misafiri

15.1.2019 15:22:29

0
Konsolda oyunlar pahalı evet ama hakkını veriyor, gidip 30-40 liraya erken erişim, indie ıvır zıvır oyunları alacağıma 300 liraya Red Dead Redemption 2 ve God of War gibi oyunları alır oynarım

BSC Misafiri

15.1.2019 12:59:40

0
lol.Konsola gec kafan rahatlar gercekten.500 tl ye cikacak oyunlari gordukce indirimde 300 e anca dustugunu gordukce rahatlarsin mozasitssen eger.

BSC Misafiri

15.1.2019 12:59:26

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Şu aralar pcyi bırakmayı düşünüyorum steam anime çöplüğüne döndü ve bir sürü mağaza launcherı ortaya çıktı xbox ya da ps alırım kafa rahat
Hıı rahat aynen. Geç gör bakalım nasıl rahat nasıl süper fiyat indirimleri var ve sana online oynaman için bile aylık yıllık ne paralar istiyorlar. Anime çöplüğü ise ekle keşif listene animeyi önüne çıkmasın o tür. Sen buna zorsunuyorsan konsol işine hiiiç girme derim. Şu Steam gidince ya da bu ülkede yasaklanınca kıymetini anlayacaksınız o belli oluyor artık.

Queen Hentai

15.1.2019 12:29:27

0
Tekel olamamanın faydaları. Kullanıcılara sunulması gereken yenilikler ve daha fazlası.

BSC Misafiri

15.1.2019 09:00:41

+2
Şu aralar pcyi bırakmayı düşünüyorum steam anime çöplüğüne döndü ve bir sürü mağaza launcherı ortaya çıktı xbox ya da ps alırım kafa rahat
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız