Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve, Steam Davasında Suçsuz Bulundu


    PC dünyasının en büyük oyun platformu Steam oyuncularına her ne kadar kolaylıklar sunsa da, bazı kurallara da sahip. Satın alınan oyunun yeniden takas edilmeyişi veya satılmayışı da bunlardan birisi. Hatırlarsanız geçtiğimiz Eylül ayında Almanya'nın tüketici grubu Verbraucherzentrale Bundesverband, bu konuyla ilgili Valve'a dava açmıştı. Dava sonucu bugün geldi.
 
    Eurogamer'ın raporuna göre Alman mahkemesi Valve'ı suçsuz buldu. Mahkeme kararının neye dayandığıyla ilgili ayrıntılı bilgi henüz paylaşılmış değil. İlerleyen günlerde daha net bilgileri alabiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer PC steam valve pc dava
Skylanders'ın Satışları 2 Milyar Dolara Ulaştı Humble Sid Meier Bundle, 2 Milyon Doları Geçti!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

crash95

13.2.2014 00:35:57

0
Yaw arkadaşlar sizi anlayamıyorum. Millet sahafcılardan 2.el kitap alır yazarlar bir şey demez, onu bırak kimse bişi demez. Ama konu 2.el film ve oyun olunca yapımcılardan çok bizim DH milleti "oooovv napıyorsun kardeşim yapımcı az kazanıyor!!!" diye feryat ediyor. 2.el kitap alınca yazarlarda az kazanıyor o zaman, ona niye bir şey diyen yok?

2K

8.2.2014 05:31:25

0
Satın alınıp oynanan ya da kütüphaneye eklenen bir oyunun yeniden satılmaması ve takaslanamaması bence oldukça mantıklı öbür türlü VALVE ve büyük çaplı, küçük çaplı oyun geliştiricileri nereden kazanç sağlayacak. Steam bence sunduğu hizmetler ile oyuncuları en çok düşünen platform. Yalnız Steam'i tek eleştirebileceğim yönü çalışmayan, sorunlu oyunda bile ücreti geri vermemesi. Get Games'den aldığım bir oyun sistemin yüzünden çalışmamıştı ve Get Games'in destek servisi ile iletişime geçtiğim zaman paramı geri iade etmişlerdi fakat Steam'de bu durum söz konusu değil ne yazık ki.

BSC Misafiri

8.2.2014 02:27:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: ankara

Korsanla Takas arasında Hiç Bir Fark Yoktur


Takas edebilmen için birisinin orijinal oyun alması gerekir. Bu da firmaya kazanç sağlar. Korsanla nasıl bir kefeye koyabiliyorsun pes
3 kişi düşün, hepsi farklı birer oyun alsa sonra takasla oyunları aralarında dönseler yapımcının kazancı 3 kat düşer 3 oyun satabilecekken 1 oyun satar, yada ben 1 oyun alırım sonra bitirir bitirir başka oyunla takaslarım 1 oyun parasıyla 15-20 oyun oynarım, bu da yapımcılara çok ama çok büyük darbedir. Takas isteyen gitsin tertemiz kutulu alsın, hem dijital hem takas ohh ne ala memleket...

snipercover

7.2.2014 21:26:56

+1
Eğer ki bir ürünü alırsınız defolu çıkar , bozuk çıkar. Yada vaad edilenle farklı çıkar iade için başvurursunuz haklısınızdırda. Yanlız bu iş video oyunlarına gelince bana saçma geliyor. Bir ton inceleme bir ton gameplayler tanıtımlar mevcut her oyun için. Ne demek iade etmek. Hele ki digital bir oyunu. Oh ben alayım oyunu oynuyayım sonra iade edeyim oldu. Valve napacak o keyi tekrar mı satacak? senın 10 levelde bıraktığın onlıne profılden mı adam devam edicek. Arkadaşın dediği gibi sözleşme var imzalıyorsun daha ne davası.

BSC Misafiri

7.2.2014 16:24:08

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Korsanla Takas arasında Hiç Bir Fark Yoktur
Takas edebilmen için birisinin orijinal oyun alması gerekir. Bu da firmaya kazanç sağlar. Korsanla nasıl bir kefeye koyabiliyorsun pes

BSC Misafiri

7.2.2014 14:58:54

+5
quote:

Orijinalden alıntı: ankara Korsanla Takas arasında Hiç Bir Fark Yoktur
Niye eksiliyorsunuz doğru diyor adam bir cepten öbür cebe yapımcının hiçbir kârı yok bu durumdan. Valve'e çamur atma politikaları..

ankara

7.2.2014 14:27:38

-2
Korsanla Takas arasında Hiç Bir Fark Yoktur

BSC Misafiri

7.2.2014 12:59:36

+1
İyide zaten steam e kayıt olan kişi sözleşmeyi kabul edip öyle kayıt oluyor.Bide üstüne oyun alırken sözleşme kabul ediyoruz.Oyun alan kişi takas edemeyeceğini bilerek alıyor yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız