Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Index Stokları Yenileniyor, Ancak Aynı Gün Stokların Tükenmesi Bekleniyor

 
Valve'in kendi VR cihazı olan Valve Index'in stoklarının birkaç kere tükendiğini sizlere aktarmıştık. En son da geçtiğimiz haftalarda, Corona virüsünden dolayı stokları yenilemenin biraz sıkıntıya girebileceği söylenmişti. Yine de Valve'in, Half Life: Alyx'in çıkışından önce stokları yenileyeceklerini öğrenmiştik.
 
Stoklar son tükendiğinde Valve, bir bildirim sayfası açmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise Valve insanlara bildirimleri göndermeye başladı ve Twitter hesabından da doğruladı. Stoklar 9 Mart'ta yenileniyor.
 
Ancak stokların tükenmesinden bu yana oluşan ilgiden dolayı; Valve Index soklarının yenilendiği gün, stokların tekrar bitmesi bekleniyor. En az 3 hafta da stokların yenilenmeyeceği düşünülüyor. 
 
Half-Life: Alyx 23 Mart'ta Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest ve Windows Mixed Reality için çıkacak. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Half-Life Half-Life: Alyx VR Sanal Gerçeklik SteamVR Valve
Final Fantasy 7 Remake Grafik Karşılaştırması: 2015 Tanıtım Videosu v 2020 Demo Yeni James Bond Filminin Vizyon Tarihi Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi

Guest-AEF248198

5.3.2020 02:05:46

+1
Şimdi fiyatına baktım 11990 tl. Vay arkadaş ya...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half-Life: Alyx
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız