Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant'ın Yeni Ajanı Killjoy ile Tanışın

 
Riot Games, oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyunu Valorant'ın yeni ajanını tanıttı.

Alman ajan Killjoy, 4 Ağustos'ta yayınlanacak 2. Kısım güncellemesiyle oyuna eklenecek.

Yetenekleri:
 
ALARM BOTU
 
Menzili içine girmeye cüret eden düşmanların peşine düşen bir robot göndermek için Alarm Botu'nu kuşan. Katil robotçuğum hedefine yetişince, bana kafa tutan şapşalı güm diye havaya uçurur. Alarm Botu yalnızca hasar vermekle de yetinmez. Etkilediği hedefleri geçici olarak savunmasız hale getirerek onların tüm kaynaklardan iki kat hasar almasına sebep olur. Gönderdiğin robotçuğu geri çağırmak için robotu gönderdiğin tuşu basılı tutarsın, olur biter.
 
 
TARET

Bazen ihtiyacın olan çözümü gökte ararken yerde bulursun. 180 derecelik bir koni içindeki düşmanlara ateş eden bir taret yerleştirebilirsin mesela. Tareti kaldırmak için tareti yerleştirdiğin tuşu basılı tutman yeterli.
 
 
NANOSÜRÜ
 
Bombayı sallarsın. Düştüğü yerde sessiz sessiz durur. Sonra bombayı etkinleştirerek, hasar veren Nanosürü'yü bir salarsın ortalığa... Arkana yaslanıp düşmanın ağlayarak kaçışını izlersin.
 
 
TECRİT
 
Zamanlamasını ayarlarken biraz dikkatli olmak gerekiyor ama cihazı bir çalıştırdın mı, etki alanındaki tüm düşmanları 8 saniyeliğine tecrit edersin. Düşmanlar bu cihazı imha edebilir tabii.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Resident Evil Resistance'a Leon ve Claire Kostümleri Geliyor Spiritfarer için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı; Epic Games Store ve Stadia Sürümleri Doğrulandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız