Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant'ın Rekabet Modu Detaylandırıldı

 
Oynaması ücretsiz taktiksel FPS oyunu Valorant'a çok yakında 0.49 yaması ile birlikte Rekabet modu eklenecek ve Riot Games modun ilk detaylarını paylaştı.
 
Rekabet modu, derecesiz modla aynı oyun içi kurallara ve formata sahip fakat işin rekabetçi tarafına daha ciddi bir şekilde odaklanıyor. Riot Games oyuncuların rekabet modlarında ve dereceli sistemlerde karşılaştığı sık yaşanan sorunları çözmeyi hedefliyor. Kişisel becerileri dikkate alıyor ve bunun sonucunda oyunda çok iyi giden biriyle ikincil bir hesap (smurf) kullananları ya da kademesini şişirtenleri ayırt edebilmeyi ve karşılaşmaların çoğunda sizin ve silah arkadaşlarınızın adil koşullarda savaştığından emin olmayı amaçlıyor.
 
Sekiz seviyeden oluşan kademeler, üç aşamaya bölünmüş olacak: Demir, Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas, Ölümsüzlük ve en yüksek kademe olan Valorant. Kademe ilerleyişinde en önemli etken oyun kazanmak ancak aşırı iyi performans gösterecek olursanız, ilerleyişiniz de hızlanacaktır. Tersine, oyun kaybeder ve beklentinin altında (önceki karşılaşmalara kıyasla) performans gösterirseniz, kademeniz gerileyecektir.

Bireysel performans, becerilerin değerlendirilmesinde özellikle ilk aşamada büyük önem taşısa da zaman içinde, kazanılan zaferlere kıyasla önemini yitirir. Rekabet modu aynı zamanda ne kadar net şekilde kazanıp kaybettiğinize de bakar.
 
Rekabet modunu açabilmek için 20 tane derecesiz karşılaşmayı tamamlamak gerekli olacak. Rekabet modunda, son 14 günde karşılaşma oynanmadığı durumda kademeler görünmez, ancak kademeler arka planda erimez. Kapalı betadaki kademe, oyun çıkışında sıfırlanır.
 
Valorant şu anda kapalı beta aşamasında. Tam sürüm bu yaz PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Disney, Avengers: Endgame'den 890 Milyon Dolar Kâr Etmiş MechWarrior 5'in DLC'si Ertelendi Fakat Daha Büyük Olacak

BSC Misafiri

26.4.2020 13:16:08

0
Lol'ü hiç sevmem ama bu ilgimi çekti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız