Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Türkçe Seslendirme Desteğiyle Geliyor

 
League of Legends'ın yaratıcısı Riot Games, oynaması ücretsiz taktiksel FPS oyunu Valorant'ın Türkçe dil desteğiyle geleceğini duyurdu.

Karakter diyalogları, metinler ve oyunla ilgili her şey Türkçe olarak sunulacak.
Mustafa Oral'ın seslendirme yönetmenliğinde 3214 Türkçe replik oyunda yer aldı ve karakterlerin olabildiğince gerçekçi ve kendi dilimize uygun olarak konuştuğundan emin olmak için çok çalışıldı.

Karakterler ve seslendirme sanatçıları:

Breach - Umut Tabak
Cypher - Selim Yeğin
Sova - Murat Aydın
Viper - Hümay Güldağ
Phoenix - Onur Kırış
Brimstone - Itri Koşar
Sage - Damla Özüduru
Jett - Berrak Kuş
Omen - Levent Yıldız
Dış Ses - Merih Tangün

Yedi aydan bu yana yürütülen çalışmalarda şu ana kadar 13.000 kelime oyun içi metin, 25.000 kelime oyun dışı metin ve 14.000 kelime seslendirme metni çevirisi gerçekleştirildi; saatlerce süren kalite kontrol testleri yapıldı ve bu sayılar her geçen gün artıyor.

Valorant 2020 yazında PC için çıkacak. Kapalı beta detaylarına buradan, son oynanış görüntülerine buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Büyücülük Okulu ve Şehir Yaşamı Simülatörü Witchbrook'un Grafik Tarzı Güncellendi IGN Haziran Ayının Başlarında Dijital Oyun Etkinliği Düzenleyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2020 00:29:48

0
aga raze lazım raze kim seslendirdi insta verin

HIGHER

5.4.2020 19:07:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri adamlar ing seslendirme bile eklememiş, türkçe mi ekleyecekler diyen arkadaş sanırım taleworlds'ü ingiliz bir yapımcı olarak biliyor. elbette ekleyecek bu ne ya? öyle bir söylemişsinki sanki çok mantıklı birşey dermiş gibi birde hayıflanıyorsun. ingilizce, ana dili olmayan herkes için 2. dildir. bir insanın derdini ilk önce ana dilinde anlatması kadar doğal başka ne olabilir ?
Oyun Türklere yönelik değil, ilk erken erişime açılacağı zaman bile Türkçe olmayacak denmişti. Oyunda seslendirmesi olmayan karakterler var, onu vurgulamak istedim, yıl olmuş 2020 seslendirme olmayan karakterler var oyunda. Ayrıca "Türkçe" diye yazılır madem bu kadar önem veriyorsun davranışlarınla göstermelisin. "Türkçe konuşmayan bir kişi, Türk kültürüne ve milletine bağlılığını öne sürerse buna inanmak doğru olmaz." Atatürk

rambocuk

5.4.2020 18:18:02

0
bence eğlenceli

Winter Is Coming

5.4.2020 16:47:23

+2
bu tarz bir çeviri ile gelecekse gelmesin daha iyi.

BSC Misafiri

5.4.2020 15:25:07

0
adamlar ing seslendirme bile eklememiş, türkçe mi ekleyecekler diyen arkadaş sanırım taleworlds'ü ingiliz bir yapımcı olarak biliyor. elbette ekleyecek bu ne ya? öyle bir söylemişsinki sanki çok mantıklı birşey dermiş gibi birde hayıflanıyorsun. ingilizce, ana dili olmayan herkes için 2. dildir. bir insanın derdini ilk önce ana dilinde anlatması kadar doğal başka ne olabilir ?

HIGHER

5.4.2020 14:07:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: PeTeRPaNN Mb bannerlorddan da beklerdik şöyle bir güzellik
Adamlar İngilizce seslendirme bile eklememiş, Türkçe mi ekleyecekler? O değilde seslendirmeler, sözler vs. 0-7 yaş için yapılmış gibi.

cemecem21

5.4.2020 13:41:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: PeTeRPaNN Mb bannerlorddan da beklerdik şöyle bir güzellik
Bannerlord gibi bir oyun karakter seslendirmesi bence önemli değil ama tercih meselesi. Teoride yapmaları mümkün hala. ama ben beklemiyorum. Genel olarak benimsenir mi? Onu zaman gösterecek gibi.

PeTeRPaNN

5.4.2020 11:32:55

0
Mb bannerlorddan da beklerdik şöyle bir güzellik
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız