Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Hızlı Seviye Atlama Rehberi

 
 
League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games'in taktiksel nişancı oyunu: Valorant.
 
Valorant, Dünya'nın yakın gelecekteki farklı bir versiyonunda geçen 5v5 tabanlı bir taktiksel rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu. Şuana kadar oyunda 19 farklı karakter bulunuyor ancak ilerleyen zamanda daha fazlasının oyuna eklenmesi planlanıyor. Her karakterin kendine has 4 farklı özel yeteneği yer alıyor. Bu yeteneklerden ikisini raunt aralarında oyun içi parayla alabilirsiniz. Aynı zamanda bu parayla silah ve zırh da satın alabilirsiniz.
 
Diğer nişancı oyunlarına benzer şekilde Valorant, oyuncuların seviye atlaması için çeşitli içerikler sunuyor. Oyuncular, oyunu oynarken üç farklı şekilde seviyesini geliştirebilir: 
 
Hesap Düzeyi: Bu, oyuncunun hesabının oyundaki yolculuğu boyunca edindiği genel seviyeyi belirtir. 
 
Ajan Sözleşmeleri: Belirli bir Ajan ile ne kadar deneyime sahip olduğunu gösterir. Ajan Sözleşmeleri, oyuncuların maç oynadıktan sonra elde ettiği XP (deneyim puanı) aracılığıyla ilerletilir. Belirli seviyelere ulaştıktan sonra oyuncular ödüller alır. Oyuncular, bir ajanı açmak için sözleşmenin 5. seviyesini gelmesi gerekir.
 
Battle Pass: Valorant'taki Battle Pass'ler diğer oyunlara benzer şekilde çalışır. Her sezon, seviye başına benzersiz ödüller içeren bir Savaş Bileti bulunur ve onu satın alan oyuncular, almayan oyunculara kıyasla daha fazla içeriğe sahip olur. 
 
Bu yazımızda sizlere Valorant'ta hesap seviyenizi hızlı bir şekilde yükseltmek için yapılması gerekenleri listeledik. İşte listemiz:
 
1) Günlük Görevleri Yapın:
 
 
 
Valorant, diğer oyunlara benzer şekilde ekstra deneyim puanı kazanmanıza olanak sağlar. Bunlar, oyunculara oyuna her giriş yaptıklarında verilen Günlük Görevleri olarak karşınıza çıkar.
 
Bu görevler yalnızca 24 sürer ve tamamlanan her günlük görev için 2.000 XP verilir. Görevler ilk başta kolay gibi görünse de gün geçtikçe daha da zorlaşacağını göreceksiniz.
 
2) Haftalık Görevleri Unutmayın:
 
Haftalık görevler günlük görevlere göre daha zor ancak verilen ödül de daha fazla. Her haftalık görev 11.700 XP’ye kadar tecrübe puanı verir. Ayrıca yeni haftalık görevleri alabilmen için mevcut görevleri tamamlaman gerekir.
 
3) Oyun Modlarını Deneyerek Seviye Atlayın:
 
 
 
Valorant'ta seviye atlamaya çalışırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli şeylerden biri, oyuncuların oyun boyunca kazandıkları XP ödülleridir. Oyuncuların maç başına ne kadar XP kazandıklarını düşünmeleri gerekiyor.
 
Maç başına kazanılan XP sadece oyuncuların nasıl performans gösterdiğine değil, aynı zamanda seçilen oyun moduna da bağlı.  
 
- Standart Maç (2.100 XP - 4.700 XP) 
 
Standart maç aynı rekabetçi maçına benzer. Ancak standart maçlarda maçları kaybetmenin tek kötü yanı daha az tecrübe puanı kazanmak. Her maçta yaklaşık 2.100 XP elde ediliyor. Ek olarak oyun içinde iyi performans gösterirsen kazancın çok daha fazla olur.
 
- Rekabetçi (1.300 XP - 4.700 XP)
 
 
 
Dereceli olarak da bilinen bu oyun modunda oyuncular hem rank hem de seviye atlamak için birbirleriyle mücadele ederler. Ancak rekabetçi modunda tecrübe puanı kazanmak diğer modlara göre daha zordur. Çünkü maç süresi yaklaşık 40 dakika civarında oluyor.
 
- Spike'a Hücum (1.000 XP)
 
Her galibiyet için verilen XP ve her oyun modunda maç başına geçen süre göz önüne alındığında Spike Rush, seviye atlamak için en ekonomik ve pratik moddur. Oyunda taraflar 3 turdan sonra değişir ve toplamda 7 tura kadar sürer. Spike Rush içerisinde satın alma menüsü de yoktur. Bütün oyuncular bir tura aynı rastgele ekipman ve zırhla başlar. Tüm karakter becerileri de otomatik olarak gelir ve her turdan sonra yenilenir.
 
- Ölüm Maçı (900 XP)
 
Diğer modlara göre az XP vermesine rağmen hızlı bir şekilde bitebiliyor. Ölüm Maçı modunda oyuncu tek başına mücadele eder ve 40 öldürme sayısına ulaşan ilk oyuncu maçı kazanır. Bu modda ajanlar rastgele oyunculara verilir ancak ajan özellikleri kullanılmaz.
 
Tırmanış (800 XP - 1.000 XP)
 
 
 
Farklı silahlar ve yeteneklerden oluşan döngüyü tamamlama yarışında öne geçmek için rakipleri avlayarak takım halinde 12 Tırmanış seviyesini bitirmeye çalışın. 12. seviyeyi tamamlayan ilk takım veya 10 dakikanın sonunda en yüksek seviyeye ulaşan takım Tırmanış'ı kazanır. Bu modda her karşılaşma için 800 XP ve kazandığınız zafer için de ilaveten 200 XP kazanırsınız.
 
Seviye atlama rehberindeki listemizin sonuna geliyoruz. Liste dışında eklemek istediğiniz ve sizin de hızlı seviye atlamak için taktikleriniz varsa bunları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Stardew Valley'in Yeni Güncellemesi Modlara Odaklanacak PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız