Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant First Strike Türkiye Finalleri’nde Karşılaşmalar Belirlendi!

 

     Riot Games'in Valorant oyunu için düzenlediği ilk resmi elektronik spor turnuvası, First Strike turnuvasının Türkiye Finalleri’nde karşılaşmalar belirlendi.
 
Valorant First Stike Türkiye Final Eşleşmeleri
 
Oxygen Esports – HaZe Clan
BBL Esports – Mod-Z Esports
Sangal Esports – Anatolia Esports
Futbolist – 5NOOBS 
 
    4 farklı açık elemeden başarıyla ayrılan 8 takım, Türkiye’nin ilk şampiyonu unvanı için First Strike Finalleri’nde mücadele edecek. 3 Aralık Perşembe günü başlayacak finallerde, takımlar birbirleriyle BO3 çift eleme sistemi ile karşılaşacaklar. Büyük Final ise diğer aşamalardan farklı olarak 5 harita üzerinden gerçekleşecek. Büyük Final’e Kazananlar Grubu’ndan yükselen takım, maça 1-0 önde başlayacak.
 
     Açık elemeler boyunca olduğu gibi finallerde de twitch.tv/RiotGamesTurkish ve youtube.com/valoranttr ana yayın kanalları olacak. 3-4 Aralık tarihlerinde yayınlar saat 16:00’da, 5-6 Aralık tarihlerinde ise 13:00’te başlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Microsoft Flight Simulator'a VR Desteği Aralık'ta, Birleşik Krallık Güncellemesi Ocak'ta Geliyor Microsoft, Control'ün Xbox Game Pass'e Geleceğini İşaret Ediyor

Revrain

30.11.2020 10:06:58

0
Bbl'e kıyak geçilmiş en kolay rakip verilmiş kazansınlar diye Oxg finalde sangalla oynar kazanır kupayı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız