Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant First Strike Duyuruldu

 
     Riot Games, ilk büyük çaplı VALORANT espor turnuvası First Strike'ı (İlk Saldırı) duyurdu. Turnuva, oyunun ilk bölgesel şampiyonlarını taçlandırırken, oyunculara ve takımlara üstün başarı göstermeye dayalı elemelerde hünerlerini sergileyerek aralık ayında her bölge için düzenlenecek finallere çıkma imkânı tanıyacak. 
 
    First Strike; Kuzey Amerika, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Türkiye, Asya, Okyanusya, Brezilya ve Orta Doğu'da gerçekleşecek çok sayıda bölgesel finalden oluşacak.
 
     First Strike, bizzat Riot Games tarafından düzenlenen ilk turnuva ve katılımcıların bölgelerinde kendilerini göstermeleri için önemli bir adım olacak. Bölgelere özel elemeler ekim ayının ikinci yarısında başlayacak. Önümüzdeki haftalarda kurallar, politikalar ve katılım şartlarıyla ilgili ayrıntıları Riot Games tarafından paylaşılacak.
 
     Turnuva, 3-6 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek finallerle son bulacak. Ölümsüzlük 1 kademesine ulaşmış, on altı yaşında veya daha büyük oyuncular genel itibarıyla elemelere katılabilecek.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
ESL Pro Lig Sezon 12 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi! Crash Bandicoot 4: It's About Time Local Multiplayer İçerecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız