Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Çıktı

 
Riot Games'in oynaması ücretsiz rekabetçi FPS oyunu Valorant bugün Türkçe dil desteğiyle birlikte PC için çıkışını gerçekleştirdi.
 
1.0 sürümü yeni oynanabilir karakter Reyna, yeni harita Ascent ve yeni oyun modu Spike Rush'ı getiriyor.
 
Meksika'dan Reyna, öldürdüğü düşmanlarından beslenen vampir temalı bir karakter. Yapabilecekleri tamamen saf beceri gerektiriyor ve onu ciddi şekilde performansa dayalı yapıyor. Ascent, İtalya'da yer alan ve ortasında iki takımın çarpışabileceği geniş bir alanın bulunduğu bir harita. Orta bölge, çeşitli yetenek kullanımları için tam bir oyun alanı ve bu bölgeyi başarılı şekilde kontrol altına almak Saldıranlar için iki Spike bölgesine de ilave yollar açıyor. Spike Rush ise oyunun standart modu ile hemen hemen aynı fakat daha kısa süren maçlarda hızlı ve daha casual bir mod. 
 
Ayrıca Sage, Raze, Jett, Phoenix ve Omen oynanabilir karakterlerinde oynanış ve denge değişiklikleri, harita güncellemeleri, rekabet modu güncellemeleri, performans güncellemeleri, arayüz güncellemeleri ve hata düzeltmeleri 1.0 sürümü ile birlikte geliyor.
 
Oyunu playvalorant.com/tr-tr/ adresinden ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.
 
Sinematik çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Ubisoft: Trackmania Abonelik Modeline Sahip Değil, Sadece Birden Fazla Kez Ödeme Yapmanız Gerekli Josh Boone, New Mutants'ı Üçleme Olarak Planladığını Açıkladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

3.6.2020 03:41:03

0
Bu oyunun nesi bu kadar popüler oldu anlamadım. Fikir olarak orjinal bile değil ki oyun tamamen bir iki oyunun çakması.

Cpt. Alex Mason

2.6.2020 17:37:42

0
1 oyun zor dayandım aşırı kötü bir daha da yüzüne bakmam muhtemelen :D

BSC Misafiri

2.6.2020 17:32:13

0
adam sadece kötü oynadım yav yazıyor hemen altına "an*n" vs tarzında cümleler,kitle yine leş oyunda,hadi onuda geçtim bu animasyonlar nedir ya,vuruş hissi zaten leş,tam kitlesine göre bir oyun olmuş şuan için.

xb-treck

2.6.2020 16:05:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oynayan arkadaşlar bu hile koruma programı bilgisayarın anasını ağlatıyormuş hatta kaldırılamıyormuş falan diye haberler vardı.Bu durum hakkında son bilgiler nedir, bir değişiklik var mı?Yükleyelim mi bir sorun olur mu?
Bende ciddi bir sıkıntı olmadı sadece işlemciye aşırı yük bindiriyor gibi fark ettim, geçişlerde ara ara donmalar oldu. Bu arada 1 el oynayayım dedim velet liseli kaynıyor.Fakir fps oyunu olmuş :(

BSC Misafiri

2.6.2020 15:12:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni yayıncılara kaç milyar para döktüler 1.2 milyondan 7k ya düştü. Ama rp fiyatlarına %50 zamda yapmasını bılıyorlar
Ne 7ksı şu anda 100-200k arası?

encuni

2.6.2020 14:54:03

0
yayıncılara kaç milyar para döktüler 1.2 milyondan 7k ya düştü. Ama rp fiyatlarına %50 zamda yapmasını bılıyorlar

BSC Misafiri

2.6.2020 14:41:42

0
Oynayan arkadaşlar bu hile koruma programı bilgisayarın anasını ağlatıyormuş hatta kaldırılamıyormuş falan diye haberler vardı.Bu durum hakkında son bilgiler nedir, bir değişiklik var mı?Yükleyelim mi bir sorun olur mu?

BSC Misafiri

2.6.2020 13:14:09

+2
Oynadım, Counter Strike'ın aynısını alıp Overwatch sosu eklemişler, işim olmaz. Oynayacak olanlara iyi eğlenceler.

Anvil_4

2.6.2020 12:45:01

0
Türkçe ve fps [:'(] almıyım ben türk oyun topluluklarının ne kadar toxic oldugunu herkez biliyordur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız