Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valorant Challenge 2 Turnuvası Tamamlandı

 
    3league.gg tarafından çevrimiçi olarak organize edilen "Valorant Challenge 2" turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu nolpenki oldu. Final karşılaşmasında temsilcimiz Oxygen Esports'un takım oyuncusu toronto'nun oyuna bağlanamaması sebebiyle hükmen mağlup sayıldı. Böylelikle Mehmet Yağız "cNed" İpek'in takımı nolpenki, Oxygen'in maça çıkamamasıyla birlikte şampiyon sayıldı ve 750 Euro para ödülünün sahibi oldu.
 
     8 takımın davet edildiği turnuvada takımlar A ve B olmak üzere 4'erli gruplara ayrıldı. 2 maçlık seri formatında toplam 3 karşılaşmanın oynandığı grup aşamasını başarıyla tamamlayan 3 takım Playoff etabına yükseldi.
 
     Temsilcimiz Oxygen Esports, yarı finalde NAURA takımını 2-0 mağlup ettikten sonra yarı finalde A grubu birincisi flawless takımıyla karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyetle ayrılan taraf Oxygen Esports oldu. Nolpenki ise B grubunu birinci olarak tamamladı ve doğrudan yarı finale yükseldi. Burada A grubu ikincisi SKADE ile eşleşen nolpenki, rakibini 2-0 mağlup ederek finale adını yazdırdı. Final karşılaşmasında Oxygen Esports'un takım oyuncusu toronto'nun oyuna bağlanamaması sebebiyle hükmen mağlup sayıldı. Böylelikle Mehmet Yağız "cNed" İpek'in takımı nolpenki, Oxygen'in maça çıkamamasıyla birlikte şampiyon sayıldı ve 750 Euro para ödülünün sahibi oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Sandman'in Çekimleri Başladı, Oyuncular Hala Açıklanmadı The Batman Setinden Yeni Görüntüler Paylaşıldı

pyshing

22.10.2020 20:54:00

0
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız