Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valkyria Chronicles 4 Demosu Konsollar için Çıktı

 
Valkyria Chronicles 4'ün demosu konsollar için çıkış yaptı ve oyun tüm platformlar üzerinde ön siparişe açıldı.
 
Demoya ulaşabileceğiniz linkler:
 
Valkyria Chronicles 4 PlayStation Store'da 239,00 TL, Xbox Store'da 299,00 TL, Nintendo eShop'ta £49.99 ve Steam'de 299,00 TL fiyattan ön siparişe açıldı.

Ön sipariş verenlere “A Captainless Squad” yan görevi sunulacak. Ayrıca PlayStation Store'daki ön siparişleri tema ve avatar setini içeriyor. “A Captainless Squad” Ekim ayının sonlarında oyunu ön sipariş vermeyenler için $4.99 fiyattan bağımsız olarak satışa sunulacak.
 
Valkyria Chronicles 4 Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 25 Eylül'de çıkacak.
 

Savaşın Yakıcı Alevleri Arasında Kaybolmuş Bir Kıta!
 
Valkyria Chronicles 4, orijinal Valkyria Chronicles ile aynı zaman diliminde geçer ancak Federasyon'un Squad E'sine odaklanır. Komutan Wallace ve çocukluk arkadaşları bu umutsuz savaşta özgürlükleri için savaşmak üzere harekete geçiyor ancak kendileriyle zafer arasında kemikleri donduran kar fırtınaları, dalga dalga imparator askerleri ve Valkyria'nın tanrısal güçleri duruyor.
 
BLiTZ Savaş Sistemi ve CANVAS Grafik Motoru geri dönüyor. Biraz yukarıdan görünümlü sıra tabanlı strateji, biraz RPG ve biraz da gerçek zamanlı 3. şahıs nişancı özelliğine sahip “BLiTZ” savaş sistemi, savaş alanına çıkıyor.

Her zamankinden daha büyük haritalarda daha fazla birlikle imparatorluk tehdidiyle savaşın. Valkyria Chronicles 4'te Grenadier adında yeni bir patlayıcı birlik ve hem ofansif hem de defansif savaş desteği için çeşitli seçenekler görücüye çıkıyor.

Harika, sulu boya görünümlü bir dünya. Serinin imza niteliğindeki elle çizilmiş görsel stili geri geldi! Sulu boya kompozisyonlarından ilham alan CANVAS Grafik Motoru, renkli duygularla dolu etkileyici bir dünya oluşturmak için gerçeklik ve hayal dünyasının görsel öğelerini bir arada kullanıyor. Squad E'nin yolculuğunun interaktif bir resim gibi gözler önüne serilmesini izleyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Gran Turismo Sport Versiyon 1.24 Güncellemesi Yayınlandı PAX West 2018'de Devil May Cry 5 Paneli Düzenlenecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız