Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VRL Türkiye: Birlik'te 4. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     Türkiye VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik'te 4. hafta 4. gün karşılaşmaları tamamlandı! 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda ligin 4. hafta 4. günü galibiyet elde eden takımları; Surreal Esports, Thunderbolts Gaming, Galakticos ve Fire Flux Esports oldu.
 
 7 Mart 2022 - Pazartesi
 
Surreal Esports 2-0 Futbolist
Thunderbolts Gaming 2-0 Team Lixa
 
8 Mart 2022 - Salı
 
Galakticos 2-1 Fenerbahçe Espor
Galatasaray Espor 0-2 Fire Flux Esports 
 
      4. hafta 4. gün karşılaşmalarının ardından ligin ilk etabı tamamlanmış oldu. VRL Türkiye: Birlik liginin sıralamasına baktığımızda; Surreal Esports ve Fire Flux Esports, 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile ligin ilk etabını 1. ve 2. sırada tamamladı. 3. sırada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile Futbolist, 4. Galatasaray Esports, 5. Thunderbolts Gaming, 6. Team Lixa oldu. Son sırada yer alan Fenerbahçe Espor ve Galakticos ise VRL Türkiye: Birlik liginden elendi. 
 
     VRL Türkiye: Birlik Playoff karşılaşmaları belirlendi. Surreal Esports ve Fire Flux Esports ise adlarını doğrudan yarı final etabına yazdırırken çeyrek finalde; Galatasaray Espor ile Thunderbolts Gaming, Futbolist ile Team Lixa eşleşti. Playoff karşılaşmaları 15 Mart Salı günü gerçekleşecek. VRL Türkiye: Birlik liginin şampiyonu, VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Challengers Promotion turnuvasında ülkemizi temsil edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
VCT 1. Aşama Challengers EMEA'da 4. Hafta Özeti Yu-Gi-Oh! Master Duel 20 Milyon indirmeye Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız