Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VRL Türkiye: Birlik'te 3. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
 
     Türkiye VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik'te 3. hafta 1. gün karşılaşmaları tamamlandı! 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalar sonucunda ligin 3. hafta 1. günü galibiyet elde eden takımları; Surreal Esports ve Futbolist oldu. 
 
     VRL Türkiye: Birlik turnuvasının 3. hafta 1. gününde ilk olarak Team Lixa ile Surreal Esports karşı karşıya geldi. Icebox haritası 3-13, Ascent haritası 6-13 toplamda 2-0 galibiyet elde eden taraf Surreal Esports oldu. Günün 2. karşılaşması ise Galatasaray Espor ve Futbolist arasında oynandı. Bind haritası 6-13, Icebox haritası 4-13 toplamda 2-0 galibiyet elde eden taraf Futbolist oldu.   
 
1 Mart 2022 - Salı
 
Thunderbolts Gaming - Fire Flux Esports / 17:30
Futbolist - Fenerbahçe Espor / 20:00
 
2 Mart 2022 - Çarşamba
 
Fire Flux Esports - Fenerbahçe Espor / 17:30
Thunderbolts Gaming - Galakticos / 20:00
 
3 Mart 2022 - Perşembe
 
Team Lixa - Galatasaray Espor / 17:30
Surreal Esports - Galakticos / 20:00 
 
     Riot Games ve ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT Ligi, VRL Türkiye: Birlik, 8 takımın katılımıyla 14 Şubat'ta başladı ve 20 Mart'ta 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek büyük final ile birlikte sonlanacak. VRL Türkiye: Birlik liginin şampiyonu, VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Challengers Promotion turnuvasında ülkemizi temsil edecek.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
PlayStation Now'a Mart'ta Crysis Remastered, Shadow Warrior 3 ve Daha Fazlası Geliyor Endzone: A World Apart Survivor Edition 19 Mayıs'ta Yeni Nesil Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız