Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2020 Kış Mevsimi Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor Oldu!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi Finali tamamlandı. 5 maçlık seri formatında çevrimiçi oynanan karşılaşmalar sonucunda; 1907 Fenerbahçe Espor rakibi fastPay Wildcats'i 3-0 mağlup ederek VFŞL 2020 Kış Mevsimi şampiyonu oldu. 1907 Fenerbahçe Espor, bu şampiyonlukla birlikte 3. kupasını kaldırdı ve galibiyet serisini sürdürmeyi başardı.
 
     1907 Fenerbahçe Espor, 9 haftalık lig aşamasını 13 galibiyet sayısı ile 1. sırada tamamlayarak lig finallerinde doğrudan yarı finale yükseldi. Sarı lacivertli ekibin yarı finallerde rakibi Aurora oldu. Aurora karşısında 3-2 galibiyet elde eden 1907 Fenerbahçe Espor, büyük finale yükselen ilk takım oldu. Final rakibi fastPay Wildcats ise lig aşamasını 4. sırada tamamladı ve Playoff'lara yükseldi. fastPay Wildcats, Playoff çeyrek finallerinde önce Galakticos'u 3-0 mağlup ederek yarı finale, sonra da Dark Passage'ı 3-0 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
 
 
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen 2020 KMF karşılaşmasında; 1907 Fenerbahçe Espor, fastPay Wildcats'i 3-0 mağlup etmeyi başardı ve VFŞL 2020 Kış Mevsimi şampiyonu oldu. Finalin en değerli oyuncusu 1907 Fenerbahçe Espor takımın orta koridor rolü oyuncusu Blue seçildi. Blue son karşılaşmayı 19/5/20 KDA oranıyla tamamladı.    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Guerrilla Collective Bağımsız Oyunlar Etkinliği 6 - 8 Haziran Tarihleri Arasında Düzenlenecek Steam Yaz İndirimleri Tarihi Belli Oldu, Steam için Sadakat Sistemi Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız