Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VFŞL 2019 Kış Mevsimi Finallerinde Yarı Finale Yükselen Takımlar Belli Oldu!

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2019 Kış Mevsimi Finalleri çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. 2 gün boyunca gerçekleşen çeyrek final etabında karşılaşmalar 5 maçlık seri formatında oynandı. Öncelikle 29 Mart Cuma günü Royal Youth ve Dark Passage karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonucunda Royal Youth rakibi Dark Passage takımını 3-0 yenerek yarı finale yükselen ilk takım oldu. İkinci çeyrek final karşılaşması bugün, Doğuş Üni. Aurora ve Galatasaray Espor arasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Galatasaray Espor, 3-0 Doğuş Üni. Aurora'yı mağlup ederek yarı finale yükselen ikinci takım oldu. Böylelikle çeyrek finale ismini yazdıran iki takım Royal Youth ve Galatasaray Espor oldu. 
 
 
 
     Yarı final etabının ilk karşılaşması; 6 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir SuperMassive ve Royal Youth arasında, ikinci karşılaşması ise 7 Nisan Pazar günü 1907 Fenerbahçe Espor ve Galatasaray Espor arasında Riot Games Espor Sahnesi'nde gerçekleşecek. Biletler Biletix üzerinden satışa çıkmış durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends mmo pc riot games rts
Sega Genesis Mini / Mega Drive Mini 19 Eylül'de Çıkacak StarSeries i-Lig Sezon 7 Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız