Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. Hafta Tamamlandı!

 
     VALORANT Şampiyonlar Turu kapsamında Riot Games tarafından Berlin'de düzenlenen VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcilerimizden FUT Esports, Vitality karşısında galibiyet elde ederken BBL Esports, Natus Vincere'ye mağlup oldu.
 
     VCT EMEA 2023 Ligi'nde 2. hafta 5-6-7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. İlk gün Vitality ile temsilcimiz FUT Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda temsilcimiz FUT Esports, 2-0 Vitality'i mağlup etmeyi başardı. İkinci gün; Natus Vincere ile temsilcimiz BBL Esports ve Fnatic ile Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Natus Vincere ve Fnatic, rakiplerini 2-0 mağlup ederek haftayı kapattı. Üçüncü gün; Team Liquid ile Karmine Corp ve KOI ile Giants karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda 2-0'lık skorla galibiyet elde eden takımlar Liquid ve Giants oldu. 
 
     VCT EMEA 2023 Ligi'nde 3. hafta, 12 Nisan Çarşamba günü saat 21:00'da Natus Vincere ile Heretics arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek!

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Star Wars Jedi: Survivor için son oynanış fragman yayınlandı League of Legends EMEA Masters 2023'te Ön Eleme Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız