Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT 2023: Game Changers Championship Şampiyonu Shopify Rebellion Oldu!

 
     VALORANT Champions Tour kapsamında; VALORANT esporunda kadınlar ve diğer dışlanmış cinsiyetler için fırsat ve görünürlük yaratarak rekabeti amaçladığı Game Changers Championship turnuvası tamamlandı!
 
     500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvaya Brezilya, São Paulo'da 8 takımın katılımıyla gerçekleşti. Ülkemizden BBL Queens takımı bizleri temsil etti. 
 
     Playoff etabının üst turundan Shopify Rebellion, alt turundan Team Liquid Brazil finale yükselmeyi başardı. Geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen 5 maçlık büyük final karşılaşmasında Shopify Rebellion rakibi Team Liquid Brazil takımını 3-2 mağlup etti ve turnuvanın şampiyonu oldu. Shopify Rebellion ödül havuzundan 180.000 Dolar pay aldı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Dragon Age: Dreadwolf için Yeni Fragman Yayınlandı Cyberpunk 2077 için 2.1 Güncellemesi Yayınlandı: Metro Sistemi Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız