Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Masters Kopenhag'da İlk Gün Tamamlandı!

 
     VALORANT "Champions Tour 2022" kapsamında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen VALORANT Masters Kopenhag turnuvası başladı!
 
     Elemeleri başarıyla tamamlayan 12 takım 24 Temmuz'a kadar 650.000 Dolarlık ödül havuzunda mücadele edecek ve şampiyonaya katılmak için puan elde etmeye çalışacak.
 
     Turnuvanın ilk gününde A grubunda; KRÜ Esports - LOUD, OpTic Gaming - Guild Esports ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda KRÜ Esports, LOUD'u 2-1, Guild Esports ise OpTic', 2-0 mağlup etmeyi başardı. B grubunda DRX ile Northeption karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda DRX rakibini 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.
 
     1. günün ardından Guild, KRÜ Esports ve DRX yoluna bir üst turdan devam ederken OpTic Gaming, LOUD ve NORTHEPTION yoluna kaybedenler aşamasından devam edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Xbox Series Konsolları Japonya'da Xbox One'dan Fazla Satıyor IEM Cologne 2022 Turnuvasında Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız