Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Masters Berlin Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

 
     Riot Games'in "Champions Tour 2021" kapsamında Almanya'da organize ettiği, dünyaca ünlü VALORANT takımlarının yer aldığı final etabı turnuvası VALORANT Masters Berlin'de Playoff karşılaşmaları belirlendi! Dün oynanan karşılaşmalarla birlikte temsilcimiz Papara SuperMassive Blaze, Japonya temsilcisi Crazy Raccoon ve Kore temsilcisi F4Q turnuvaya veda etti. Acend, Gambit Esports ve Sentinels ise üst tura yükseldi.
  
     A grubunda; Vision Strikers (2-0) ve Acend (2-1), B grubunda; Team Envy (2-0) ve KRÜ Esports (2-1), C grubunda; 100 Thieves (2-0) ve Gambit Esports (2-1), D grubunda; G2 Esports (3-1) ve Sentinels (3-1) üst tura çıkmayı başardı.
 
VALORANT Masters Berlin Turnuvası Playoff Karşılaşmaları 
 
Çeyrek finalde; 100 Thieves - Acend, Team Envy- Sentinels, Vision Strikers - Gambit Esports, G2 Esports - KRÜ Esports bugün karşı karşıya gelecek. Karşılaşmalar VALORANT resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Playism Game Show: Premium Edition Etkinliği 25 Eylül'de Yapılacak Lemnis Gate - Oynanış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız