Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Champions Berlin'de Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     VALORANT Champions Berlin 2021 turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi!
 
     VALORANT Champions Berlin 2021'de çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcimiz Mehmet Yağız "cNed" İpek'in takımı Acend, Team Secret'i 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Team Liquid ile Cloud9 karşılaşmasının sonucunda 2-0 galip gelen Team Liquid, Acend'in yarı final rakibi oldu.  
 
 
 
     Diğer turda Gambit Esports ve X10 CRIT karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonunda Gambit, X10 takımı karşısında 2-1 galibiyet elde etti ve yarı finale yükseldi. Fnatic ve KRÜ Esports karşılaşmasında ise KRÜ Esports, 2-1 Fnatic takımını mağlup etmeyi başardı ve yarı finalde Gambit Esports'un rakibi oldu.  
 
     Yılın en iyi VALORANT takımının belirleneceği Champions Berlin'de yarı final karşılaşmaları bugün saat 20:00'da; Acend - Team Liquid ve Gambit Esports - KRÜ Esports arasında gerçekleşecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Dying Light 2: Stay Human için Sinematik Fragman Yayınlandı A Plague Tale: Requiem - Oynanışa Genel Bakış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız