Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde 1. Hafta 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi başladı! 15 Ocak Pazar günü gerçekleşen ikinci gün karşılaşmalarının sonucunda; Fenerbahçe Esports ve SuperMassive Esports, galibiyet elde etmeyi başardı.
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde ikinci gün; Fenerbahçe Esports ile İstanbul Wildcats ve SuperMassive Esports ile Galatasaray Esports karşıya karşıya geldi.  
 
     Pearl haritası 13-11 (FB), Icebox 14-16 (IWC) ve Ascent 13-11 (FB) toplamda 2-1 Fenerbahçe Esports galibiyetiyle sonuçlandı. 2. karşılaşmada ise Bind 13-7, Pearl 13-5 toplamda 2-0 SuperMassive Esports galibiyetiyle sonuçlandı. Böylelikle SuperMassive Esports ligdeki 2. galibiyetini elde ederek zirveye yerleşmiş oldu.
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynanıyor. Lig aşaması tamamlandığında sıralamadaki en iyi 6 takım Playoff aşamasına yükselirken 4 takım doğrudan elenecek.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Legendary Collection: 25th Anniversary Edition Geliyor The House of the Dead: Remake PlayStation 5 Konsollarına Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız