Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi Başladı!

 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi başladı! 14 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen ilk gün karşılaşmalarının sonucunda; SuperMassive Esports ve Fire Flux Esports, galibiyet elde etmeyi başardılar.
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde ilk gün; SuperMassive ile S2G Esports ve Fire Flux Esports ile Parla Esports karşı karşıya geldi.
 
      Pearl ve Fracture haritalarının oynandığı SuperMassive ile S2G Esports karşılaşmasının sonucunda SuperMassive, 2-0 galibiyet elde etmeyi başardı.
 
     Haven ve Ascent haritalarının oynandığı Fire Flux Esports ile Parla Esports karşılaşmasının sonucunda ise Fire Flux Esports, 2-0 rakibini mağlup etmeyi başardı. 
 
1. Hafta 2. Gün Karşılaşmaları:
 
Fenerbahçe Esports vs. İstanbul Wildcats // 17:30
SuperMassive Esports vs. Galatasaray Esports // 20:30 
 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde karşılaşmalar 3 maçlık seri formatında oynanıyor. Lig aşaması tamamlandığında sıralamadaki en iyi 6 takım Playoff aşamasına yükselirken 4 takım doğrudan elenecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Google Stadia Hizmetine Son Vermeden Önce Ücretsiz Bir Oyun Yayınladı BLAST Premier Spring Groups 2023 Turnuvasının Eşleşmeleri Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız