Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. Haftası Tamamlandı!

 
    Riot Games ve ESA Esports işbirliği düzenlenen VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split 1. haftası tamamlandı! 
 
    9 takımın mücadele edeceği ligde ilk gün; Galakticos ile SuperMassive ve Fenerbahçe Esports ile S2G Esports karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda SuperMassive, 2-1 Galakticos'u, S2G Esports ise Fenerbahçe Esports'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     İkinci gün; Thunderbolts ile Galatasaray Esports ve Digital Athletics ile DenizBank İstanbul Wildcats karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda Galatasaray Esports, 2-0 Thunderbolts'u, Digital Athletics ise DenizBank İstanbul Wildcats'i 2-0 mağlup etmeyi başardı.
 
     Üçüncü gün; Fire Flux Esports ile Papara SuperMassive karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 galibiyet elde eden taraf Fire Flux Esports oldu! Böylelikle VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi 2. Split'in 1. haftası tamamlandı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
EMEA Masters 2023 Başladı! Sıra tabanlı taktik oyunu Space Prison duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız