Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uzak Durulası Bir Oyun Daha: Suicide Simulator

Küratörler veya öneriler tek çözüm olmamalı.
 
      Steam üzerinde her geçen gün çıkış yapan oyun sayısı artarken yayınlanacak oyunlar üzerinde nasıl bir kontrol olduğunu bilmiyoruz ama genel olarak oyun kalitesinde de gözle görülür bir düşüş yaşanıyor. Valve bu konuda sansür yapmamayı uygun görse de belli bir kalite standartının getirilmesi gerekiyor diye düşünüyoruz. Ama bu durumda da kime göre kalite?
 
      Daha önce ISIS Simulator diye saçma bir oyun geliştirip yayınlamayı başaran BunchOD00dz (Yapımcının ismi bu evet), bu sefer de intihar simulasyonu adında bir başka oyun çıkarttı. Her ne kadar buna oyun geliştirmek denmese de sonuçta bu yapımlar Steam'de kendilerine bir yer bulabiliyorlar.
 
     İntiharın çok ciddi bir konu olması bir yana, tamamen saçmalıktan ibaret ve sağdan soldan toplanan Asset'lerle rastgele oluşturulmuş bu oyunun pazara nasıl girebildiği büyük bir soru işareti. Steam bu konuda artık App Store ve Google Play'le yarışmaya başladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Live Gold Üyeleri İçin Hafta Boyu Pek Çok Oyunda İndirim Fırsatı Cities: Skylines'ın Yeni Genişleme Paketi Green Cities İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.9.2017 07:53:20

0
Goty olur. mavi balinadan daha gerçekci ve ilham verici aslında. Liseli kankalara bedava dağıtılmalı :)

Dhalsim

26.9.2017 20:30:53

+1
Daha ilk bakışta kaliteden yoksun olduğu göze çarpan bir oyunu kim neden satın alır..hadi aldı niye oynar..Bizim bazı forumlarda oyun yapıyorum yardımcı olun diyenlerin harekete geçmiş versiyonları da var dünyada

Wayward Son

26.9.2017 19:32:13

+1
Bu çer çöp yüzünden aralarda güzel oyunlar kaynayabiliyor, çıkış yaptıktan baya sonra görebiliyoruz. Hayır oyunun küçük resmi bile Paint ile yapılmış. Bunu yayınlayanın kafasını seveyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız