Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Engine 5 Sunumu Yeni Nesil Grafikleri Gösteriyor

 
Epic Games, Future Games Show Summer Showcase 2023'te Unreal Engine 5 için yeni bir video paylaştı. Yayınlanan videoda yeni nesil grafikleri gösteren bir içerik bizlere sunuldu. Video ile beraber Unreal Engine 5 oyun motoruyla karşımıza çıkabilecek görseller yer alıyor.
 
Unreal Engine 5 ile daha gerçekçi grafikler ortaya çıkabiliyor
 
 
Epic Games tarafından yayınlanan video içerisinde çeşitli sanatçıların Unreal Engine 5 üzerindeki çalışmaları bir araya getirildi. Bu çalışmaların çoğu elbette konsept bir içerik olarak karşımıza çıktı ve çoğunun şu an için oyunlarda karşımıza çıkması açıkçası pek de beklenilecek bir şey değil. Videoda The Witcher'dan ilham alan bir ortam ve Call of Cthulhu oyununun haritası yer aldı.
 
Elbette Epic Games tarafından sunulan UE5 oyun motoruyla beraber hem büyük bütçeli hem de bağımsız geliştiriciler ilgi çekici görsellere sahip oyunlar sunabiliyor. Oyun motorunun tüm avantajlarından yararlanmak isteyenler için de bu tarz içerikler dönem dönem sunuluyor.
 
İşte UE5 videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Oyun Gündemi 2si1: Oyunlar Zamlanmaya Devam Ediyor! Ön Sipariş Verenler Avantajlı Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu SAND Duyuruldu: PvPvE Deneyimi

Cpt. Miller

13.6.2023 11:41:50

0
The Witcher A New Saga, Unreal Engine 5 ile görsel şölen yaşatacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız